Napisano 18 Marzec 201212 l Witamy, kolejna nasza praca... Soft: 3ds Max, V-Ray, Photoshop. Pozdrawiamy be3
Napisano 24 Marzec 201212 l Autor dzięki serdeczne za dobre słowo... :) floo: z tym bywa różnie... w każdym razie na ten projekt mieliśmy przeznaczony tydzień.... pozdrawiamy........ be3.
Napisano 26 Marzec 201212 l dzięki serdeczne za dobre słowo... :) floo: z tym bywa różnie... w każdym razie na ten projekt mieliśmy przeznaczony tydzień.... pozdrawiamy........ be3. tydzień w ile osób? ps. Czym świecone? Bardzo ładnne światło.
Napisano 26 Marzec 201212 l jak dla mnie to przejarane te rendery ... krzesła przez to światło wyglądają jakby lewitowały... coś się dzieje z przyciskiem nad kiblem , mapowanie coś nie gra na drewnie i proponuje wybrać lepszy hosting dla obrazków bo piksele powychodziły i zeżarło jakość... Musicie troche wychamować z glowem ... wiedze że w każdej pracy dodajecie go za dużo jak na mój gust , razi aż po oczach...a przez glow ginie detal... pomyślałbym o zmianie etapu postprodukcji .... Pozdr.
Napisano 29 Marzec 201212 l Witam Projekt pod względem wykonania bardzo przyjemny w odbiorze. Światło bardzo fajnie rozświetla wnętrze. Po druku obraz ściemnieje i będzie jeszcze lepiej wyglądał. A co do aranżacji, nie podoba mi się, w szczególności zagłębienia w ścianie wyłożone drewnem. Łazienka... pozdrawiam Marcin P.
Napisano 17 Maj 201212 l bardzo sympatyczne projekty ! . Może rzeczywiście nieco prześwietlone ale odbiór jak najbardziej pozytywny.