Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

elo

zabrałem sie z nudów za cinkola, kumpel prosił mnie zebym zrobił jego autko w 3d, więc je robię:), a efekty widac nizej

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

oooo

a myslalem ze dostales bana i juz sie nie zobaczymy :D

no ale rob rob to autko bo narazie malo jest :D

Napisano
  • Autor

soryy ze narazie nic nie wrzucam, ale narazie praca jest odstawiona na bok bo musze zrobic na konkurs auto. na tym konkursie robi sie wylosowane auto, i ja wylosowałem FIAT 500 NOVA ABARTH. jesli pozwolicie to załoze nowego posta na forum i tam bedziecie widziec co robbie za autko i jak.

Napisano
  • Autor

beeper niewiem ale moge zmienic nazwe tego topica na Pojazdy 3D: Marka Fiat i tutaj bende robił Fiaty. i tak zrobię a ty zamieszczam fotki tego Fiata 500

Napisano
  • Autor

jeszce zapomniałem dodać napisu ktury będzie na progach tego fiata

Napisano
  • Autor

no niestety wybrałem właśnie to auto, ale to przez przypadek, poniewarz to było losowanie i były kartki pozaginane, i ja z kumplem losowaliśmy 2 ostatnie kartki i on wylosował Fiat 126 Bis, a mi przypadła 500 Abarth. Juz w krutce wrzuce kolejne foty bo teraz narazie niemam szans wrzucić bo robie wnętrze:) jak zrobie wnętrze to je pokarze. zawieszenie równierz będzie, i juz mam je zrobione a ono fotki tego zawieszenia

Napisano
  • Autor

elo

po długiej przerwie ciąg dalszy Fiata 500 Nova, oto moje wypociny

Napisano

Egon ty masz jakiś magnes na Fiata 500 bo ciągle słysze o twoich Fiatach 500.

A jak narazie nieźle ci idzie.

Czekam na nastempny Update.

Napisano

Skilo ma racje dach wygląda jakby ktos w niego młotem walnoł.

Wcześniej tego nie widziałem :)

Napisano

pokaż siatkę, ale i tak mogę ci powiedzieć, że strasznie brzydko wygląda z tyłu samochodu... ;]

Najważniejsze to, że idziesz do przodu, tylko czemu się rozmieniasz na drobne??

Napisano

podpinam się pod wypowiedź sikhama.. :) Wygląda jak plasteliny ;)

Napisano

dlamnie plastikowo po miłej zabawie z ogniem ;)

ps. M@TI nie podpinaj sie bo znowu wyjde na tego złego ;)

Napisano

Ktoś musi tu robić za czarny charakter - ja staram się być "user friendly" ;)

Tak na moje oko to zacząłbym ten model ponownie - z wyniesionymi doświadczeniami to może pójść lepiej - nei bój sie też pytać o to jak coś wymodelować..

Napisano
  • Autor

M@Ti hmmmmm wiesz co moze masz rację i zaczne ten model od początku hmmmmm, moze lepiej wyjdzie:), a co do dachu to tam jest szyberdach tylko troszke za duzy:), a co do modelowania to jak narazie niemam pytań ale jak cos niebende umiał zrobic to siem zaptam:)

Napisano
  • Autor

SansSerif wiesz hehe pracowac własnie chce do końca na egon14:)

Napisano

egon14 powiem tobie tylko tyle ze jak bedziesz chcial zmienic nick (co nie bedzie az tak bardzo mile widziane) to poprosz moderatora o zmiane a nie zakladaj kolejnego konta

Napisano
  • Autor

elo wszystkim

dzis oddałem projekt całego juz tego fiata 500 na konkurs, jutro dostane wyniki kto kture miejsce zają :). a tak to zabieram sie w maxie za dostyć stare radio z firmy UNITRA. Pierwsze renderki juz w krutce . pozdrawiam nara

Napisano

wolalbym (wolelibysmy) abys pokazal co tam wymlodziles i dokonczyl samochod (o ile jest nie skonczony)

daj jakis render

Napisano
  • Autor

20 minut temu dotałem na meila dostałem od tych z tego konkursu fotki mojego fiata 500 po przerubkach kture oni dokonali. i z tego co widzę to jedynie co w tym aucie jest moje to wnętrze, karoseria. reszte oni wszystko juz doszlifowali, ale neiwiem w jakim programie :| ja juz aktualnie nieposiadam tego modelu na dysku twardym ale sprubuje sie przejechac po płytke z mojim autkiem.

Napisano
"prawdziwego mezczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna a potym jak konczy" ;)

to chyba jakis polityk powiedzial, prawda? hehe bodajze byly premier

Napisano
  • Autor

eloo

po zakończeniu fiata 500 postanowiłem zrobic Fiata CC ale troszke dłuzszego. jak narazie wyglonda on tak