Thx Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) a zabawię się FAJRANT: wiara w siłę, w niezwyciężoność, kult i bałwochwalstwo technologi odradza przemoc, której zalążkiem jest szczytna idea- właściwie to samo o czym klasyka od zawsze wypisuje. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Thx
Rotcore Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 weź Panie, idź!... i nie wracaj!... ;) Powodzenia mistrzu ;P
Thx Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Napisano 1 Kwiecień 2012 Rotcore obsesją moja jest maziaj, który ciągle przemalowuję. jednak żeby być sumiennym wrzucam rozrysówke- taka współczesna obsesja w popie Uploaded with ImageShack.us
RaVirr Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Mam kilka wyobrażeń co to będzie... Niemniej jednak czuję, że będzie konkret :)
Thx Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Napisano 3 Kwiecień 2012 (edytowane) jest tak: wiara w siłę, w niezwyciężoność, kult i bałwochwalstwo technologi odradza przemoc, której zalążkiem jest szczytna idea- właściwie to samo o czym klasyka od zawsze wypisuje. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 3 Kwiecień 2012 przez Thx
Bedyk Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 hehe po pierwszym szkicu myślałem że to jakaś poczwara jedzie na rowerze i że może chodzi o jakąś obsesję fit life =]
RaVirr Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 Tematyka może podobna, ale jak różne interpretacje :) Detal już wymiata, strach pomyśleć co będzie dalej..
Thx Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Napisano 3 Kwiecień 2012 może być tak, ze w kolejnych dniach nie będę miał czasu więc gonię z robotą Uploaded with ImageShack.us
Thx Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Napisano 5 Kwiecień 2012 slabak kurcze jakie wydechy rakietowe? Tosz to armaty :-)
Bedyk Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 tzw rozpier....atory! ;] a przy okazji, Panu to już możemy Pogratulować=]
slabiak Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 THX a zaraz mi powiesz ze to obok niego to nie glosniki? :)
Thx Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Napisano 5 Kwiecień 2012 ...jak to bywa zwykle w takich sytuacjach, prym przejmują rożne instytucje kultu. Pobudki? Wydaje mi sie ciągle te same-przodownictwo. Uploaded with ImageShack.us
Thx Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Napisano 6 Kwiecień 2012 CIĄGŁY LIFTING, czas mamy do niedzieli? Uploaded with ImageShack.us
RaVirr Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Czas owszem do niedzieli, ale dla mnie już wygląda na skończone ;) Nie chciałbym się powtarzać, więc napiszę: jest MEGA :)
takashmen Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 dzięki za miłe słowa dopisuje się do komentarza poprzednika :) podziwiam za cierpliwość
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Powiem szczerze, nie do konca rozumiem co sie tu dzieje, ale twoje prace w moim odczuciu zawsze sa takie, hm ezoteryczne ( chod zmzoe nie do konca w tego slowa znaczeniu ) co nadaje im niepowtarzalnego charakteru, gratuluje podium, zasluzenie.
Thx Napisano 10 Kwiecień 2012 Autor Napisano 10 Kwiecień 2012 koment do obrazka: cywilizacja N wreszcie stworzyła maszynę, która napawa ją dumą. Maszyna najsilniejsza, najmocniejsza najstraszniejsza. Dzięki niej mogą rządzić, zastraszać. Obsesją jest tutaj wiara w przewodzenie, że to im jako najmądrzejszym należy się prym w śród światów. Stańczykiem jest tu Maszyna, która czuje się bezsilna w całym tym szaleństwie. Widzimy uroczystość aktywacji maszyny, pożegnanie pilota, który ma prowadzić kontrolę nad sztucznym umysłem. Kolesie w płaszczach to kapłani, którzy jak to zwykle bywa przy takich imprezach chcą grac pierwsze skrzypce.
Rekomendowane odpowiedzi