Qbikster Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Witam. Niedawno zrealizowaliśmy Trailer do gry online TAERN więc ukazujemy. http://www.dashdot.pl/blog Zaprasazam Pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]85518[/ATTACH]
blinq Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Tez mi się od razu z grą o tron skojarzyło ;) Ale jak juz się insporowac to tylko fajnymi rzeczami :) Sam trailer fajny całkiem ale nieststy wszystko psują ujęcia z gameplay'a... Troche toto archaiczne... A i jeszcze ujęcie tych armii biegnacych na siebie jakieś niedopracowane. Ale ogólnie całkiem fajne :)
maniom Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Mi również podoba się wstęp, dynamiczny i ładnie wyglądający ale gameplay psuje dobre pierwszed wrażenie
wroniec Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Bardzo fajnie zrobione, przyjemnie się ogląda, ale faktycznie jak pojawia się gameplay to czar pryska. Świetne realizacje, chętnie będę zaglądał na bloga zobaczyć czym nowym się chwalicie. Co do podobieństw do czołówki "Gry o tron" to przecież jest napisane na blogu, że taka była inspiracja.
Piotr Grzebielski Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 W pierwszym trailerze w 31ej sekundzie to niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę ale powinno być approaching, a tak poza tym animacje są spoczko :)
psuja427 Napisano 7 Kwiecień 2012 Napisano 7 Kwiecień 2012 Świetne intro, ale gra nie zachwyca. Co do drugiego filmiku z Wiedźminem to łapcie wersję z polskim dubbingiem ;)
Gość PietrasPete Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 ilustracje do "Wiedźminowych" animacji pocisnął Jakub Rebelka :]
Rekomendowane odpowiedzi