Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, dawno mnie tutaj nie było więc wrzucam najświeższą z prac dotyczącą wiz wnętrz.

Projekt nie mój, wizki moje. Vray Max PS

Pozdro !

01miniti.jpg

.

02mini.jpg

.

03mini.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mi się bardzo podoba! Jedyne do czego mógłbym mieć zastrzeżenia to trochę za mocny AO na spojeniu ścian z sufitem. Poza tym czysto, ładnie, bardzo fajnie technicznie!

Napisano

Fajny klimat. Ładne wizualizacje. Może jedynie ambient occlusion zbyt mocny na mój gust. I jeszcze coś niedobrego dzieje się Ghostem. Wygląda jakby zrobiony był z jednego litego grubego tworzywa sztucznego.

Napisano
  • Autor

Dzięki! No właśnie jeśli chodzi o ghosta to sobie z nim nie poradziłem. Wydaje mi się że to wina darmowego modelu. Przerabiałem go i tak bo "połowa" wyglądała jakby była z chromu. Jeśli chodzi o AO to ustawiony w Indirect Illumination na 0,8, radius 50, subdivs 16, Ten parametr ustawiam intuicyjnie.

Napisano

"Indirect Illumination na 0,8" - zdecydowanie za wysoko. Najlepiej wysmaż sobie samo ao pass, jako osobny obrazek, potem to zmontujesz w PS i będziesz miał 100% kontroli nad AO.

No i na drugim renderze drewno na futrynie się rozjeżdza.

Edytowane przez arturskoczek

Napisano

Wow ! Pozytywnie mnie zaskoczyłeś Jahr ! Dobra robota ! Tylko intensywność pokazywania prac zwieksz kurde ;D

Napisano
  • Autor

Hej Luki :D dzięki! Jestem w pewnej części Twoim padawanem ! Miło że się podoba. Teraz obiecuje coś wrzucać no i więcej skrobać :)))

Napisano

Nieźle, nieźle, cieszy oko:) W kuchni, aż by się prosiło, żeby kafle na podłodze obrócić o 45 stopni, ale to w całej jadalni musiałbyś też pozmieniać.

Odnośnie Ghost'a, wiecie, że w markafoni.pl jest promo na krzesła i itp. od Kartell?

ghostnj.jpg

Pozdr

Napisano

Bardzo przyjemna wizka. W szczególności podoba mi się srebrna mozaika.

A poza konkursem to osobiście dodałbym większy akcent z któregoś okna. Żeby złamać to dość jednorodne oświetlenie.

Napisano

jahred6, jeśli można spytac skąd miałeś tego darmowego ghosta? Ja widziałem na stronie chairconcept podobny model (igloo). Wizki bardzo fajne.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.