Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!!

Po długiej przerwie zpowodowanej awarią HDD wracam na forum :)

Przez ten długi czas jakoś straciłem chęci na dokańczanie civica i nissana 300zx ale kiedyś napewno je skończe :P

Znalazłem za to kilka "prawie blueprintów" mojego ulubionego wozu więc po prostu muszę go wymodelować :D

Mam zamiar zrobić 3 wersje tego autka (inne fele i opony, spojlery lubi ich brak itp) oraz zrobić z nim animke ale to odległa sprawa bo do tej animki trzeba będzie kilka takich starych samochodów i dużo scenografi.

Na początek standardowo fotki żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi ;)

1

camaro-1.jpg

2

camaro-2.jpg

3

camaro-5.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam

Szkoda civica - bo naprawde byłoby to jedno z najbardziej szczegółowych autek jakie widziałem.

Co do nowego projektu - to autko bardzo fajne - mam nadzieje że je zrobisz równie szczegółowo co poprzednie.

Powodzenia w modelowaniu

Pozdro

Napisano

wow...nareszcie poczciwy american muscle car...szkoda że nie generacje camaro wyższy...ale i tak mi się bardzo podoba...wiec czekam na rendery i powodzenia z animką :)

pozdrawiam...

Napisano
  • Autor

kozio: starsze?? przecierz ten na photo co dałeś linka to następna generacja po tym co robie :P

rafał: ten gorszy nie będzie :) a może nawet lepszy :D

narazie robię ten rocznik ale to nie znaczy że nie zrobie pozostałych :D

Napisano
narazie robię ten rocznik ale to nie znaczy że nie zrobie pozostałych :D

javor - ostre słowa :P ja mialem zamiar kidys robic te nofe .... :P

skad masz referki ?

Napisano

Widzę że masz ochotę zrobić auto z charakterem :) Przypomina mi się trochę praca Batou. Camaro fajny wóz, ale chyba wybrałbym corvette.

Napisano
  • Autor

marcin: referki ze stronki jakiegoś fanklubu camaro a dokładniej ze skanów katalogów + dużo fotek z ebay motors. adresu stronki nie pamiętam ale jak dobrze poszukasz to napewno znajdziesz :)

kingwins: spokoko ... corvette też z czasem zrobie.

a co do modelu to dzisiaj zapewne będzie już przedni zderzak :]

Napisano

no no no :) ostatnio chodzil mi on po glowie ten wozik , chcialem sie za niego zabrac:) ale jakos sie nie zabralem :) czekam na twoje efekty pracy :)

Napisano

Tyle komentarzy, a modelu ani śladu. :)

Auto, które sobie wybrałeś bardzo mi się podoba. Widze je pierwszy raz. :)

Nie podoba mi się natomiast to, ze nie kończysz prac i zaczynasz nowe.

Napisano

A ja wolałbym GTX-a albo superbirda, lub dodge charger(chyba go sobie zrobię ale co muszę skończyć jeden :) )

Dołącze się do pusika bo z tym civic się bardzo ciekawie zapowiadało.

Tyle roboty na marne :(

Ale nic czekam na rendery (bo dużo postów a ani jednego rebdera)

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA :

Móje WIP-y:

Renault 25 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11479 - w trakcie tworzenia

Audi A8 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9455&page=4

Napisano
  • Autor

no wkońcu przodzik zrobiony :) mam nadzieje że bez błędów :]

pussik: :| że co?? :| jak mogłaś nigdy tej bryki nie widzieć?? :| :| :| i jeszcze raz :| a nawet o_O

wip01.jpg

wip02.jpg

wip03.jpg

Napisano

Mnustwo kantów, mnustwo chamferów,mnustwo poly :D

I like this :)

Fajnie to wygląda ale nie jestem pewien czy ten przód(łączenie się połówek) musi być takie ostre.Pracój pracój.

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA :

Móje WIP-y:

Renault 25 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11479 - w trakcie tworzenia

Audi A8 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9455&page=4

Napisano

Wow, ale kanciste autko. ;)

Ano nie widziałam o.O od niedawna mam z motoryzacją doczynienia. Ale widze, że fajny okaz mi umknął.

Napisano

I nawet nie widziałaś tego autka w teledysku Madonny - What It Feels Like For A Girl ?? :]

javor==> chyba trochę za ostre niektóre kanty...

Napisano

"kozio: starsze?? przecierz ten na photo co dałeś linka to następna generacja po tym co robie :P"

3 generacja dokładniej ;P moja ulubiona...

modelik narazie wporządku:)

pozdrawiam...

Napisano

HE HE Fajne Auto mój sąsiad ma takie some tylko debil płomienie sobie rypnoł i spierdzielił takie cudo o ile dobrze pamietam to ma chyba 5 literków pojemności.

Lepiej mi sie podoba bez spoilera

hmmm ciekawe ile na paliwo wydaje ?