Napisano 23 Lipiec 200420 l Witka Skończyłem mój pierwszy samochód. Więcej szczegółowych obrazków: http://www.packshot.pl/atwork/3DA/GT9.html Pozdr. Piter.
Napisano 23 Lipiec 200420 l Eeeee no nie musisz ściemniać że to Twój pierwszy samochód :P A co wcześniej robiłeś?? Po na czymś musiałeś zdobyć doświadczenie... Samochód jest wypas ;] Ja poproszę w czarnym kolorku i co znaczą te dwa znaczki?? Fajne felgi - w końcu coś innego... Jedno co mi sie nie podoba to tył... dziwnie zakszywienie odbicia... ale to już się czepiam ;] Wypas praca ;] Pozdro, Beatou
Napisano 23 Lipiec 200420 l przeczytaj regulamin o nazewnictwie wątków - bo jest temat zle nazwany A moda prosze zeby zmienil temat Ta pierwszy samochod :P jasne :P
Napisano 23 Lipiec 200420 l Autor //... Nie mówię, że to pierwsza moja praca w 3D, tylko pierwszy samochód, wcześniej robiłem różne rzeczy ale nigdy samochodu :P Pozdr.
Napisano 23 Lipiec 200420 l Bardzo, bardzo ładne, rewelacyjna prezentacja,. rzadko sie cos takiego spotyka... Mysle ze warto dac linka na głównej stronie... praca jest niewatpliwie tego warta... niechodzi mi nawet o sam model (ktory jest w najlepszym porzadku) lecz o kompozycje obrazków, kadrowanie, ujecia... dla mnie 10/10... praca zrobila na mnie wrazenie
Napisano 23 Lipiec 200420 l Fajne ale koła można było losowo poobracać (no chyba że w rzeczywistości ustawiają koła równiutko do zdjęć)
Napisano 23 Lipiec 200420 l Popraw temat, jutro sam to zrobie ale stosując politykę bezstresową upominam na sam pierw :) kurde samochodzik jest swietny, podoba mi sie, i nie wierze ze pierwszy ;), lakier spox, ale cos ty tam dał w mapę refleksji? :) mysle ze to dobry pomysł by była urozmaicona jak twoja, ale powinna mimo wszystko nawiązywać do tła w jakim jest auto u ciebie jest biało, i powinno sie to "biało" odbijać.. chyba ze to ja mam coś z oczkami :) bardzo łądnie przedstawiłes sam model. niby biel ale jednak nei biel, ladnie to wygląda, duzo ludzi o tym zapomina, a to 30% sukcesu. hmm.. materiał szyb mi jeszcze nie pasi...
Napisano 27 Lipiec 200420 l Jak dla mnie bomba. Obejrzałem również demo z Twojej strony i tam w ruchu prezentuje się jeszcze lepiej :)... Pozdro
Napisano 27 Lipiec 200420 l Z tego co ja widze to felgi są podobne do tych seryjnych z Porsche 911 GT3. Ogółem autko fajne ;p http://members.lycos.co.uk/porschepilot/pilot/DSCF0007.JPG
Napisano 27 Lipiec 200420 l wypas pracka jak na pierwszy wozik :) ale cos mi sie nie chce wierzyc ze to pierwszy ;] ten znaczek azjatycki czy jakis na moje super wyszedl. Lubie takie klimaty...
Napisano 28 Lipiec 200420 l Autor malefatal napisał: Jak dla mnie bomba. Obejrzałem również demo z Twojej strony i tam w ruchu prezentuje się jeszcze lepiej :)... Pozdro A to miło... ten z dema to jeszcze stara wersja ;-) o'brandowany TVN'em i nie dopieszczony jeszcze. Jak chcesz to tu jest pełna wersja czołówki z tym "starym i niedopieszczonym" : http://www.packshot.pl/atwork/ADT/Autotest/autotest_avi.zip Pozdr.
Napisano 28 Lipiec 200420 l Autor Pilot napisał: Z tego co ja widze to felgi są podobne do tych seryjnych z Porsche 911 GT3. Ogółem autko fajne ;p http://members.lycos.co.uk/porschepilot/pilot/DSCF0007.JPG bingo! tylko, że w porszaku są 18" a u mnie 21" ;-)
Napisano 28 Lipiec 200420 l Autor scor napisał: wypas pracka jak na pierwszy wozik :) ale cos mi sie nie chce wierzyc ze to pierwszy ;] pierwszy, pierwszy :-) podkreślam: samochód, niechwaląc się to raczej nie mam problemów z modelowaniem w XSI a dodając do tego zamiłowanie do samochodów... to powstało coś takiego. scor napisał: ten znaczek azjatycki czy jakis na moje super wyszedl. Lubie takie klimaty...wiele osób zwraca uwagę na ten znaczek, że taki super :-) a to są dwie litery : GT z czcionki korean cośtam cośtam, wyextrudowane i dołożone w ostatniej chwili, bo stwierdziłem, że brakuje czegoś na grilu :-) ...detale Pozdr.
Napisano 29 Lipiec 200420 l Ładnie to zaprezentowałeś, ale design wydaje mi się troszkę niespójny: cały przód jest żywcem zdjęty z nowych audi, boczny profil i tył po chwili oglądania renderów zaczął mi coraz bardziej przypominać maserati coupe (3200) ale to już tak na siłę próbując znaleźć inspirację...
Napisano 5 Sierpień 200420 l Autor wystartowałem sobie w Softimażu (August Image Gallery), jak by się komuś spodobało ;-) : http://www.softimage.com/community/xsi/Galleries/v3/Gal_Aug04/Gal_Aug04.asp Pozdr.
Napisano 10 Sierpień 200420 l Autor marc_in napisał: a tak btw to mi ta furka wyglada na maseratti lekko przerobione ;] Hejasek Odpowiadam dla wszystkich dla których najważniejsza jest geneza: -to nie jest mój prototyp, bardziej mix kilku samochodów, musiałem zrobić samochód, który będzie ładny, sportowy ale jednocześnie "spokojny" i nie agresywny. Nie mógł być to konkretny model jednej marki, ale powinien/mógł łączyć kilka design'ów. Dlatego tez wygląda tak jak wygląda i jednym się kojarzy z czymśtam innym z czymśtam. Dla mnie inspiracją były głównie zdjęcia:-najnowszych audi -aston'ów -mazd i może jeszcze cośtam troszkę (np felgi porshe). Dlatego też nazywam go mix a nie concept. Pozdr.