Napisano 28 Kwiecień 201212 l Wow, nie wiem jak tam innym, ale mi się bardzo podoba. Troszkę może ostrzejsze krawędzie bym broni dał, ale na prawdę przyjemne dla oka, według mnie. ;) Sz.
Napisano 28 Kwiecień 201212 l Pierwsze wrażenie jest WOW. po chwili wychodzi kilka rzeczy które można by poprawić ale i tak wrażenie wow pozostaje;) fajne
Napisano 28 Kwiecień 201212 l Jak wyzej WOW ....pierwsze wrazenie imponujace :) z przyjemnościa oglada sie tego typu "ćwiczenia"
Napisano 28 Kwiecień 201212 l Autor miło to słyszeć;) teraz z czasem też widzę pare rzeczy do poprawki, ale już nie będę się z tym babrał;b
Napisano 28 Kwiecień 201212 l kurcze to az sie prosi o kolor, nie moglbys tego zpolypaintowac wszystkiego, wyrenderowac w multipassach w zbrushu i skomponowac w photoshopie? ale poza tym to miazga, bardzo mi sie podoba a twarz, rece robiles na gotowej bazie? Edytowane 28 Kwiecień 201212 l przez tr3buh
Napisano 4 Maj 201212 l detal robi wrażenie .. choć mozna był sie pokusić o fibermesha do tych włosów