KoMic Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 witam... kozystajac z chwili odpoczynku i w akcji oderwania od Uziela postanowilem przeprowadzic lekka,,, ok mocna i gruntowna renowacje mojego dosc starego modelu, ktory wydawal mi sie bnardzo fajny ale wtedy spier,,,, spapralem calosc i z fajnego modelu wyszla guwniana scena... mam nadziejej ze wyszlo na lepsze... pozdrawiam
KoMic Napisano 25 Lipiec 2004 Autor Napisano 25 Lipiec 2004 aaa i jeszcze scenka robot i otoczenie 3d ale blury i taki sredni efekt wtopienia w piach to ps pozdro 4 all
everyman Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 nie wiem jak wygladala poprzednia scena ale ta jest swietna... naprawde ciekawy model... pozdro
ftorek Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 hej superek - mi sie poodoba i to bardzo nawet kiedy sie przyjrzy temu przechodzeniu w piasek to nawet nie bardzo widac ze to 'fake' :) zdecydowanie jestem na tak ps. aczkolwiek ten piasek po prawo na dole - tak to troche wyglada malo piaskowato - bardziej jak jakas skorupa
Damian Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 bardzo fajne, fajny pomysł, by robota w pozycji "błagalnej" przedstawić. aj lajk it. jedynie materiały zkichałes:P :D:D:D
klimczok Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 hej KoMic fajna pracka, K11 przypomina mi mojego księgowego ;) który też ledwo zipie, a teksturki może byś hamerait`em potraktował... :D
Michas Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 mi tez sie podoba (: fajny pomysł i wykonanie też, ale musze dać Ci jednego wielkiego minusa :( umieściłeś obrazek na interii.. już 5 minut mi sie ładuje i się do końca załadować nie może :/
KoMic Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 Michas--> taaa racja interia,,,, moze kiedys zmienie, ale to ma zawsze klopoty z Ie-shitem bo w mozilli idzie zawsze ok, ale jak trzeba bedzie to zmienie klimczok--> nei jestem znbytnio przekonany, gdyby byl nowka sztuka gladki i wypieszczony to by nie blagal o pomoc: ], a tak widac ze moze miec problemy z poruszaniem sie i ze moze byc cos nei atk: ] Damian-->hmmm thx, racja zbytnio sie nie napracowalem przy materialach:\,, ,moze i zmienie kiedys przy nastepnej renowacji: ] ftorek--> racja troche zalatuje plastikiem to napewno zmienie THX dla wszytkich, czytajac takie komentarze az chce sie siegnac po nastepny pomysl,,, pozdro 4 all
kozioo Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Ładnie. Bardzo :) Tylko teksturki mi nie leżą. Dirtmapy nie do końca wyszły tak jak powinny:)
Archangel Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 No calkiem calkiem :) rewelacyjne ujecie ! przyczepic sie mozna (zreszta jak bylo to juz pisane) do materialow szczegolnie teksturka podloza jest mizernej jakosci
Beatou Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 W końcu ktoś wpadł na oryginalny pomysł... już za dużo było tych robotów z matrixa i anime... gratulacje ;] NIe będę się czepiał texturek bo sam zawsze coś namieszam :D Pozdroowki, Beatou
Rekomendowane odpowiedzi