zielony360 Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 (edytowane) Okey wybaczcie to wczoraj (36 godzin na nogach z tego 3/4 w pracy) jak pisalem to, to padalem juz na r. A to 2 moje prace - tak srednio skonczone Pozdrowienia [ATTACH=CONFIG]86110[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86111[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]86113[/ATTACH] Edytowane 14 Maj 2012 przez zielony360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 wut????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Apeluję o używanie języka polskiego. Regulamin nakazuje wyrażać się zrozumiale w trosce o przepływ informacji na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmunk Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Lepiej już odstaw gorzałę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony360 Napisano 13 Maj 2012 Autor Share Napisano 13 Maj 2012 ok flaszka zskonczona , mozemy porozmawiac a raczej wy mowcie ja bede sluchal - co wy na te moje wypociny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Piękny start na forum... Miej kolego chociaż minimum szacunku dla ludzi, którzy przeglądają to forum i wysławiaj się po ludzku. Nie wiem czy faktycznie piszesz "na podwójnym gazie", ale w każdej społeczności są pewne niepisane zasady - mam nadzieję że rozumiesz co mam na myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 13 Maj 2012 Share Napisano 13 Maj 2012 Po takim dużym kieliszku też byśmy tak pisali. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi