adek Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 9 maja miała miejsce premiera gry "Datura" - najnowszej produkcji łódzkiej Grupy Plastic oraz Santa Monica Studio zrealizowana dla Sony Computer Entertainment. Przy grze współpracowała również firma Platige Image, która właśnie na community zamieściła kilka ciekawych materiałów dotyczących technologii wykorzystanej podczas produkcji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2377 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 Nie bardzo rozumiem zdania "Złudzenie prawdziwego doznania przy dotykaniu drzew, twarzy i innych obiektów jest bardzo realistyczne.". Przeciez caly czas trzymamy kurczowo plastik w dloni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 Ta, copy się nieco zagalopował.. Ale nic to. Fajnie że takie rzeczy powstają, i fajnie, że Polacy biorą w tym udział. Szkoda że na plejaka, bo pewnie nie będzie mi dane dotknąć drzewa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 mega lipnie wyglada. a jak ktos potrzebuje prawdziwego doznania dotkniecia drzewa to polecam wyjsc do parku na chwilke bo ciagle siedzenie przed kompem moze spowodowac rodzenie sie w glowie pomyslow na takie bezsensowne "gry" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 14 Maj 2012 Share Napisano 14 Maj 2012 czy ja jestem tak z tyłu... a oni tak z przodu... czy też odwrotnie..???...:))... łapki amputki...przecudne...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 Krok w dobrą stronę... dzięki takim próbom, już w krótce zamiast klikać mychą na ikonkę wroga będziesz siedział w środku gry i napierniczał go na tyle na ile rzeczywiście potrafisz... ot np. mag bojowy vs. smok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 "Platige Image wykonało dużą ilość składowych gry" O_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrys Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 Jakoś tak nie zachwyca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 ja gre skonczylem pierwszego dnia bo lubie takie powykrecane klimaty ... gra wyglada naprawde swietnie i gra sie bardzo fajnie oby wiecej takich projektow na ps3 Fajna sprawa ze Platige przy tym pomagali ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 ja to bym sobie takim sfiniakiem pokierował... takim pastowanym... po lesie... mniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Maj 2012 Share Napisano 15 Maj 2012 oprawa graficzna wola o pomste do nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi