RenholdeR Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 na razie wsadze to do WIP`a bo do galerii nie bardzo pasuje, autko niby skonczone, ale jesli macie jakies pomysly co by mozna bylo z tym jeszcze wykombinowac to piszcie, a i wiem ze jest duzo bledow i blagam Was nie piszcie "eee... kolejne tt..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 eee kolejne tt;);) a tak na serio to bardzo ladnie mnie sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 bardzo łądne... może zorganizować plebiscyt na najlepsze TT na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Felgi są paskudne. Wyglądają, jakby jedna para ramion była ciensza od pozostałych:| Podoba mi się za to materiał opony:) Poza tym jakoś dziwnie wygląda przedni zderzak. W normalnej TT'tce chyba inaczej jest to rozwiązane, ale mogę sie mylić. Nie jestem wielkim fanem audi. Idziemy dalej:) Materiał migacza - zarówno tego w reflektorze, jak i za nadkolem - do wymiany:] Ten za nadkolem nawet nie jest najgorszy, ale mogłby lepiej wyglądac. Jeszcze wokół atrapy chłodnicy jakoś dziwnie się refleksy załamują. Albo to wina hdrki. Poza tym - całkiem ładnie to wygląda, tylko to znowu audi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 ja bym go obnizyl i dodal neony. fajnie sie prezentuje, ladne odbicia :D, lakier tez git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenholdeR Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2004 dzieki za koment. kozioo- felgi -sa rowne to wina materialu ze tak zalamuje odbicia, i tak to wyglada, poza tym brakuje w nich kilku detali;-) atrapa- faktycznie siatka jest tam dosc mocno pogieta, przedni zderzak jest zgodny z org. tylko u mnie bardziej widac przerwe, a swiatla to juz jedna wielka improwizacja, szczerze mowiac nie bardzo mi wychodzily...:-) a autko jest juz max niskie to przez ten cien tak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 hehe, ja już to Audi widziałem wcześniej i co miałem to powiedziałem. Ale teraz zauważyłem, że jako jedyny z ekipy TT (przynajmniej z tego co widziałem) poprawnie zagiąłeś nadkole. Ja sam tymczasem dłubię, hmm... Audi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Tylko, że w nurbsach i Mayi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 eeee..kolejne TT :P ale podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A-D-e-X Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 nieźle nieźle ale znalazłem kilka błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RenholdeR Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2004 ten blad na samej gorze to wina zbyt malego AA:-), o felgach, swiatlach i atrapie przedniej juz bylo, co do tego czegos kolo klamki, czy cos tam jest? to raczej wina HDRa, a zderzak? jest raczej dobry:-) A co myslicie o kolorystyce?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 ja mysle ze autko prezentuej sie dobrze, napewno lepiej niz moje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość raminez Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 powiem tak ze slowa kolejne Audi TT swiadczy ze bylo ich juz pare wymodelowanych ??? Poco??? do modelu no Audi TT ...znawcy wytkneli Ci kilka bledow ..a tak to nic pozatym nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 po co? moze odczul potrzebe wymodelowania kolejnego audi tt i chce ja zaspokoic? moze spodobal mu sie jeden z tych wielu poprzednich modeli i chcial sprawdzic czy sam by tak potrafil? moze ktos mu za to placi? naprawde trudno sobie wyobrazic jakis powod? co do samochodziku to niewiem co to za zolta kreska pod lampa ale nie wyglada ladnie... pozatym lakier wydaje mi sie troche nazbyt szklisty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 note to (...):gdybysmy mieli modelowac tylko to czego nikt jeszcze nie modelowal ... to lepiej dac sobie spokoj na starcie ... bo zadnego realnego modelu tknac nie mozna ... zostaje self design ... a jak na start to raczej przykry wybor ... pozdrawiam ... ttka wyglada ciekawie ... choc niektore jej elementy wygladaja jak domalowane w photoshopie .... (zolta kreska o ktorej wspomniano :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi