Napisano 11 Marzec 200520 l Nadal mi sie coś tu nie podoba, może popracuj jeszcze nad samochodem nad dolnym przodem. Pozdrawiam !!!
Napisano 12 Marzec 200520 l no właśnie też coś zauważyłem w okolicach przedniego grilla pod zderzakiem, co to ?!?!?!
Napisano 14 Marzec 200519 l no fajnie tylko.. 1 primo samochod wydaję się byc strasznię maly, 2 primo hmm dziwne ujęcie(cos mi w nim nie pasuję)
Napisano 14 Marzec 200519 l ujęcie fajne, ale według mnie zatraciłeś klimat tego auta ( pokaż go troche więcej)
Napisano 14 Marzec 200519 l Moim zdaniem troche nie proporcjonalny samochód do ulicy, a jeszcze jak być trochę bokiem go postawił ....??
Napisano 14 Marzec 200519 l moim zdaniem właśnie ujęcie kamery jest dobre, wydaje się że samochód jedzie z niewiadomo jaką prędkością a kamera nie nadąża za nim żeby powiększyć kadr, tylko zrób coś z tą przednią szybą bo wygląda to trochę nienaturalnie
Napisano 16 Marzec 200519 l Autor nie ma ktos jakiegos foto drogi tak co bym mogl te auto z boku dac? bo szukam szukam i nic
Napisano 16 Marzec 200519 l zrob na tym zdjeciu jak wyjezdza z tej pobocznej drogi a za nim unosi sie kurz :D
Napisano 20 Marzec 200519 l Autor maska mnie wkurza cos mi w niej nie pasuje, mianowicei odbicia i nie wiem jak sie tego pozbyc
Napisano 20 Marzec 200519 l Wydaje mi się, że lepiej by wyglądał jakbyś go ustawił na środku tej ulicy lepiej byłoby go widać :) ( no i pytanko on będzie jechał czy ma stać??)
Napisano 20 Marzec 200519 l a mi sie wydaje ze lepiej by wygladal gdyby byl na drugim pasie (blizej nas) ale mi i tak sie podoba tylko zrob zeby sie poruszal:D:D pozdro
Napisano 10 Kwiecień 200519 l tylko że wygląda na tym montażu trochę tak, jakby miał zaje**** du** do góry podniesiona, a szczególnie tylne koło, którego nie widzimy, jakby stało na jakimś krawężniky czy co pozdro
Napisano 19 Maj 200519 l Autor po dlugiej znowu przerwie spowodowanej maturami, zamierzam skonczyc tego wipa ;] co sadzicie o tym , tlyko nie mowcie ze sie nic na obrazku nie zmienilo :> a tak BTW to jak mam zrobic zeby wygladalo na to ze woz jest w ruchu :>
Napisano 19 Maj 200519 l a powiedz szczerze - nie mozesz go wyrenderowac na białym tle tylko mususz ładowac na fotke ? Imo shaderki sa do bani - nie obraź sie ale takie mam odczucie - modelik fajny ale shaderki... druga sprawa wygląda jakby nie miał srodka ? pozdro.
Napisano 20 Maj 200519 l Autor wyglada jakby nie mial srodka.....bo tego srodka nie ma, jest tylko czarna imitacja deski rozdzielczej i siedzen - z tego ujecia tego nie widac
Napisano 20 Maj 200519 l no z tym sirodkiem to sie zgodze...no jak aby byl w ruchu albo motion blur albo półpola...
Napisano 21 Maj 200519 l ja też nie wiem co to jest, o Motion Blur słyszałem, ale miałem okazji stosować tego w praktyce:) pozdro
Napisano 23 Maj 200519 l Autor moze ktos moglby mi pomoc z tym blurem? :D bo jakby nie bylo to jestem z tego zielony
Napisano 23 Maj 200519 l tobie blur nie pomoże :P zastanów sie raczej nad wymianą shaderów i sceny, oraz poprawie renderingu bo model masz naprawde fajny (przypomina mi sie odrazu gt2 z playa ;) ) ale co z tego skoro psujesz cały image słabym renderem i kwiczącymi shaderami :P mode 4.3/6, ogólenie z renderem 3/6 :P pozdrawiam