Lukasz_D Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Nadal mi sie coś tu nie podoba, może popracuj jeszcze nad samochodem nad dolnym przodem. Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 no właśnie też coś zauważyłem w okolicach przedniego grilla pod zderzakiem, co to ?!?!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 fajny ten montaz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 hehe fajnie mi tam sie podoba choc jeszcze sporo pracy przed toba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 13 Marzec 2005 Autor Share Napisano 13 Marzec 2005 yyyy what do ya think? :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 no fajnie to zrobiles :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 no fajnie tylko.. 1 primo samochod wydaję się byc strasznię maly, 2 primo hmm dziwne ujęcie(cos mi w nim nie pasuję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 ujęcie fajne, ale według mnie zatraciłeś klimat tego auta ( pokaż go troche więcej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Moim zdaniem troche nie proporcjonalny samochód do ulicy, a jeszcze jak być trochę bokiem go postawił ....?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 moim zdaniem właśnie ujęcie kamery jest dobre, wydaje się że samochód jedzie z niewiadomo jaką prędkością a kamera nie nadąża za nim żeby powiększyć kadr, tylko zrób coś z tą przednią szybą bo wygląda to trochę nienaturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 niezly pomysl z tym montazem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 16 Marzec 2005 Autor Share Napisano 16 Marzec 2005 nie ma ktos jakiegos foto drogi tak co bym mogl te auto z boku dac? bo szukam szukam i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 16 Marzec 2005 Share Napisano 16 Marzec 2005 zrob na tym zdjeciu jak wyjezdza z tej pobocznej drogi a za nim unosi sie kurz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 20 Marzec 2005 Autor Share Napisano 20 Marzec 2005 maska mnie wkurza cos mi w niej nie pasuje, mianowicei odbicia i nie wiem jak sie tego pozbyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Wydaje mi się, że lepiej by wyglądał jakbyś go ustawił na środku tej ulicy lepiej byłoby go widać :) ( no i pytanko on będzie jechał czy ma stać??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 a mi sie wydaje ze lepiej by wygladal gdyby byl na drugim pasie (blizej nas) ale mi i tak sie podoba tylko zrob zeby sie poruszal:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 ja bym zmienił FOV'a bo nienaturalnie sie rozszerza z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Mnie sie wydaje znowu że on jest za szeroki do ulicy ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 nie wydaje mi sie aby to bylo najlepsze:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 tylko że wygląda na tym montażu trochę tak, jakby miał zaje**** du** do góry podniesiona, a szczególnie tylne koło, którego nie widzimy, jakby stało na jakimś krawężniky czy co pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 a czym to sie rozni od ostatniego? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 19 Maj 2005 Autor Share Napisano 19 Maj 2005 po dlugiej znowu przerwie spowodowanej maturami, zamierzam skonczyc tego wipa ;] co sadzicie o tym , tlyko nie mowcie ze sie nic na obrazku nie zmienilo :> a tak BTW to jak mam zrobic zeby wygladalo na to ze woz jest w ruchu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 a powiedz szczerze - nie mozesz go wyrenderowac na białym tle tylko mususz ładowac na fotke ? Imo shaderki sa do bani - nie obraź sie ale takie mam odczucie - modelik fajny ale shaderki... druga sprawa wygląda jakby nie miał srodka ? pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 20 Maj 2005 Autor Share Napisano 20 Maj 2005 wyglada jakby nie mial srodka.....bo tego srodka nie ma, jest tylko czarna imitacja deski rozdzielczej i siedzen - z tego ujecia tego nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 no z tym sirodkiem to sie zgodze...no jak aby byl w ruchu albo motion blur albo półpola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 Ojoj to ty jeszcze nie skonczyles ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 20 Maj 2005 Autor Share Napisano 20 Maj 2005 polpola?? what's that? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 ja też nie wiem co to jest, o Motion Blur słyszałem, ale miałem okazji stosować tego w praktyce:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 23 Maj 2005 Autor Share Napisano 23 Maj 2005 moze ktos moglby mi pomoc z tym blurem? :D bo jakby nie bylo to jestem z tego zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 tobie blur nie pomoże :P zastanów sie raczej nad wymianą shaderów i sceny, oraz poprawie renderingu bo model masz naprawde fajny (przypomina mi sie odrazu gt2 z playa ;) ) ale co z tego skoro psujesz cały image słabym renderem i kwiczącymi shaderami :P mode 4.3/6, ogólenie z renderem 3/6 :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi