Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

najlepiej to tworzyć swój własny świat wewnątrz systemu i mieć to wszystko w.... ;)

Napisano
  • Autor

ja tam nie jestem pewien co jest właściwe.... bo czy lepiej robić reklamę czy ją oglądać... w zasadzie nie ma wyjścia... jedno napędza drugie....:))).... jawi się przyszłość różowa w kolorze czarnym.... podobno wszystko jest możliwe.... i nigdy nie mów nigdy.... ale czy milczenie to mówienie inaczej....:)))

Napisano

lubię Twoje animacje, w treść nie wnikam ale wizualnie mocno kojarzą mi się ze starymi produkcjami The residents. moim zdaniem muzyka znacznie lepsza tym razem. kolesia z kratki ściekowej chyba błogosławieństwo spotkało :d

Napisano
  • Autor

system na swój sposób "błogosławi" wszystkich... nie wszyscy się uśmiechają jak na reklamach... widocznie to jakaś choroba....:)))))... ale się szerzy....!!!

Napisano

"

..dla mnie kontrowersyjne przedstawienie problemu... bo znowu i wciąż promowane jak wszystko naokoło za pomoca konwancji

z gry komputerowej...

Pewnie jak zwykle nie mam racji i widzę to inaczej.... ale myślę, że każdy temat wymaga swojej konwencji, a nie wszystkie tematy równo używają konwencję reklamową, która z samej zasady wciskania "kitu" wartościowa być nie może....:)))

od jakiegoś czasu nie mówi się o wydarzeniach i ludziach dobrych, mądrych i szlachetnych bo są to rzeczy mało atrakcyjne... wszelkie miejsca w mediach opanowły informacje o wydarzezniach i procederach złych oraz ludziach podłych i głupich... a to o czy się mówi jest promowane.... :))

nikt nie chce się uczyć, bo wszyscy doznali wszechwiedzy w promocji w czasie oglądalności...

"

Napisano
  • Autor

czuję się zaszczycony... tyle cytatów....!!!... szkoda, że nie tych o tańczących budyniach.... no trudno może następnym razem....:))

ps. szkoda że nie podpisałeś ...:)))... ktoś mógłby pomyśleć, że to Twoje....