Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

scaled.php?server=84&filename=44zajackontrakurczak.jpg&res=landing

Nie chodzi tutaj, żeby zrobić kurczaka i zająca w jednej scenie. Można zrobić jedno lub drugie w postawie bojowej. ;) Chyba, że ktoś chce jedną i drugą postać w jednej scenie to nie ma problemu. Temat jest ogólny jak zawsze :D

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 14,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm spedsculpting umarl ? zawsze lubilem tu zagladac a teraz posucha jakas :)

Napisano
  • Autor

Trochę umarł ;) Był temat, nikt nic nie napisał, może w mało widocznym miejscu jest temat. Pomyślę jak to rozwiązać.

Napisano
  • Autor

To zależy od liczby chętnych ;) Z czasem było ich niewielu i nawet brak chętnych xD

Napisano

Sam bardzo chętnie wziął bym udział, ponieważ raczkuje z ZBrushem i na pewno przyłączyłbym się do zabawy, można by było spróbować zrobić nowy temat i pociągnąć to do przodu...

Napisano

to dawać propozycje tematu, najlepiej coś prostego i nie dwutygodniowego bo to bez sensu, na samą myśl ze wynik i kolejny temat po 3 tygodniach będzie odechciewa się. Mój typ, tez na boxie

"http://www.youtube.com/watch?v=P59P1TIdb1A

Napisano

rice ma rację, dużo milej byłoby gdyby sam sculpt trwał tydzień.

Moja propozycja to kreskówkowa postać.

Napisano
  • Autor

W takim razie Panowie zdecydujcie jaki temat ;) Nie ma problemu, żeby zrobić wersje tygodniową :)

Napisano

czyli będzie bitwa czy nie?

jestem również chętny - dodatkowo można dać znać na innych forach grafiki 3D...

Napisano
  • Autor

Ok w takim razie jutro pojawi sie nowy temat :) postaram sie założyć a temat wybrać dość ogólny typu anatomia :) na początek powinien być odpowiedni :)