Napisano 29 Maj 201212 l Nie chodzi tutaj, żeby zrobić kurczaka i zająca w jednej scenie. Można zrobić jedno lub drugie w postawie bojowej. ;) Chyba, że ktoś chce jedną i drugą postać w jednej scenie to nie ma problemu. Temat jest ogólny jak zawsze :D
Napisano 22 Sierpień 201212 l hmm spedsculpting umarl ? zawsze lubilem tu zagladac a teraz posucha jakas :)
Napisano 22 Sierpień 201212 l Autor Trochę umarł ;) Był temat, nikt nic nie napisał, może w mało widocznym miejscu jest temat. Pomyślę jak to rozwiązać.
Napisano 4 Marzec 201312 l Autor To zależy od liczby chętnych ;) Z czasem było ich niewielu i nawet brak chętnych xD
Napisano 26 Sierpień 201311 l Sam bardzo chętnie wziął bym udział, ponieważ raczkuje z ZBrushem i na pewno przyłączyłbym się do zabawy, można by było spróbować zrobić nowy temat i pociągnąć to do przodu...
Napisano 26 Sierpień 201311 l to dawać propozycje tematu, najlepiej coś prostego i nie dwutygodniowego bo to bez sensu, na samą myśl ze wynik i kolejny temat po 3 tygodniach będzie odechciewa się. Mój typ, tez na boxie "http://www.youtube.com/watch?v=P59P1TIdb1A
Napisano 26 Sierpień 201311 l rice ma rację, dużo milej byłoby gdyby sam sculpt trwał tydzień. Moja propozycja to kreskówkowa postać.
Napisano 26 Sierpień 201311 l Autor W takim razie Panowie zdecydujcie jaki temat ;) Nie ma problemu, żeby zrobić wersje tygodniową :)
Napisano 28 Sierpień 201311 l czyli będzie bitwa czy nie? jestem również chętny - dodatkowo można dać znać na innych forach grafiki 3D...
Napisano 28 Sierpień 201311 l Autor Ok w takim razie jutro pojawi sie nowy temat :) postaram sie założyć a temat wybrać dość ogólny typu anatomia :) na początek powinien być odpowiedni :)