RaVirr Napisano 7 Czerwiec 2012 Share Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) Wybieram temat nr 3 (uj tam, że sam go wymyśliłem). Mam teraz trochę czasu, więc coś zdziałam, a aktualny brak chętnych zwiększa szanse na wygraną :D Szkic: EDIT Finał: miniatura: Edytowane 23 Czerwiec 2012 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2012 No i dalej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 7 Czerwiec 2012 Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Szkic nie był obiecujący, ale to co pokazałeś teraz jest naprawdę niezłe ;) Poprawisz chmury i będzie cud, miód! P.S Jedno pytanko, skąd tam się wzięła czerwona aura?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Pozostałość po czymś co usunąłem, ale na tyle mi się ta aura spodobała, że została ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 7 Czerwiec 2012 Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Świetne... :) Księżyce cud-miód! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 7 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Dzięki :) Trochę kosmetyki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 7 Czerwiec 2012 Share Napisano 7 Czerwiec 2012 super ekstra, mi się bardzo podoba! kolorystyka i kompozycja git. Wydaje mi się, że generalnie robisz spore postępy, oby tak dalej :) natomiast muszę powiedzieć, że wersja 2 podoba mi się bardziej niż 3 - prostota wieżyczki i kontrast na chmurach dają więcej charakteru, w wersji ostatniej to się trochę rozmywa, tak mi się przynajmniej wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Czerwiec 2012 Share Napisano 7 Czerwiec 2012 super, aż chciałoby się umrzeć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranholtzer Napisano 7 Czerwiec 2012 Share Napisano 7 Czerwiec 2012 Jeszcze dobrze nie wystartował ChC. a już wyczuwam, że to zwycięska praca; naprawdę przyjemna w odbiorze, szczególnie niebo i dwa księżyce nadają klimat tej pracy, masz duże umiejetności, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 8 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2012 sucharek- dzięki! :) Odniosłem się do Twoich wskazówek i "połączyłem" wersję 2 i 3. Co do postępów- raz na wozie raz pod wozem można by powiedzieć.. Jeśli mam dość klarowną wizję tego co chce narysować to wszystko idzie w miarę sprawnie, a czasem męczę się kilka godzin, a rysunek i tak idzie do kosza :) polka dot- dzięki ;) ranholtzer- dziękuję :) Osobiście mam nadzieję, że pojawi się jeszcze sporo uczestników, którzy wymiotą poziomem. Dobrze by było, gdyby wpadł jakiś wymiatacz i rozruszał dział. Tematy aż 3 więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie ;) Prawdopodobnie koniec w większej rozdzielczości: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Czerwiec 2012 Share Napisano 8 Czerwiec 2012 jest świetnie. podobają mi się highlighty na elementach konstrukcji wieży. imho kilka elementów potrzebuje delikatności. ta świecąca magia na szczycie to dobry patent ale namalowany zbyt oczywiście. gdybyś tylko zasugerował że tam coś się dzieje - tak jak zrobiłeś to przed postacią. chyba to właśnie miały być wspomnienia :d. one też po drodze do wieży mogłyby się gdzieś gubić i rozmywać. teraz wygląda jakby smarki spływały po schodach;) ale to Twoja praca, poza tym już prawdopodobnie skończona. gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 RaVirr masz błyskawiczne tempo, widać że jesteś w swoim żywiole. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 miło, że wziąłeś pod uwagę uwagi envirowego laika ;) jeszcze się powtórzę, że bardzo fajna praca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 14 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2012 polka dot- dzięki za wskazówki, przetrawię je i spróbuję zastosować w następnych pracach ;) Swiezy- dzięki :) sucharek- jestem zbyt cienki by olać czyjekolwiek rady ;) Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi