groch Napisano 9 Czerwiec 2012 Napisano 9 Czerwiec 2012 (edytowane) Hej ho. Tak mję tchnęło, czemuż by nie wziąć udziału, a jakoś z rzadka zakładałem tutaj temat. Z tym, że pobazgrolę sobie na livestreamie, więc za godzinę plus minus będę zaczynał. http://www.livestream.com/groch Edit: Zaczynam w ciągu 10 minut. --- Postanowiłem wrócić do starej pracy, a przy okazji reszta będzie miała nieco czasu na dokończenie swoich. Finalna wersja: Hi-res Edytowane 2 Lipiec 2012 przez groch
groch Napisano 10 Czerwiec 2012 Autor Napisano 10 Czerwiec 2012 (edytowane) Wrzucam więc wydzierganą na livestreamie pracę, dzięki bardzo wszystkim za towarzystwo, miło się gadało i zapraszam na ciąg dalszy uooo. Jutro napiszę przed południem dokładnie o której. Edit1: streamowanie przesunąłem nieco do późniejszej pory, teraz i tak niekoniecznie każdy musi mieć czas. Napiszę jeszcze dokładnie, o której. Edit2: Livestream za około pół godzinyyy. Hi-res Edit3: I kolejny etap, pam param pam: Edytowane 11 Czerwiec 2012 przez groch
groch Napisano 19 Czerwiec 2012 Autor Napisano 19 Czerwiec 2012 Łoooaaah, zaczynam livestream'a za jakieś pół godziny.
groch Napisano 19 Czerwiec 2012 Autor Napisano 19 Czerwiec 2012 Iiii bach. Zacząłem kompletnie od nowa, poprzednia wersja przypominała bardziej jakieś organiczne wrota do piekieł, czy czegokolwiek. Hi-res
pumax Napisano 20 Czerwiec 2012 Napisano 20 Czerwiec 2012 O, ta wersja znacznie ciekawsza wg. mnie :)
rice Napisano 20 Czerwiec 2012 Napisano 20 Czerwiec 2012 Moje pierwsze skojarzenie świetna paleta, ta praca to może być hit tylko popracuj nad perspektywą, te twarze mogłyby wyrażać jakieś emocje
groch Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Napisano 20 Czerwiec 2012 O, ta wersja znacznie ciekawsza wg. mnie :) Dzięki bardzo, jeszcze trzeba poskubać, jeszcze... Moje pierwsze skojarzenie świetna paleta, ta praca to może być hit tylko popracuj nad perspektywą, te twarze mogłyby wyrażać jakieś emocje Niestety (albo też i stety) nie grywam w WoW'a, ale rzeczywiście trochę mogło się skojarzyć. Pracowałem od początku z liniami zbiegu, ale nie do końca się do nich odniosłem, jeszcze będę nad tym siedział. Dzięki. :)
Swiezy Napisano 22 Czerwiec 2012 Napisano 22 Czerwiec 2012 ulala drugi projekt niebo lepszy! bardzo fajny koncept. ;)
ranholtzer Napisano 26 Czerwiec 2012 Napisano 26 Czerwiec 2012 Muszę przyznać, że praca z niebieskimi kolorami była bradziej klimatyczna, miała w sobie coś enigmatycznego, budziła ciekawość, choć miała mankamenty jeżeli chodzi o perspektywe, przynajmiej w moim odczuciu. Teraz zmieniłeś kolory i poprawiłeś perspektywe (teraz to ma ręce i nogi czuć przestrzeń), ale straciłeś troszkę na klimacie, ale mam nadzieje, że nie jest to praca finalna i dopieścisz ją, tak żeby moja szczęka dotykała podłogi kiedy będę siedział przed monitorem. Powodzenia.
groch Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Napisano 26 Czerwiec 2012 (edytowane) Muszę przyznać, że praca z niebieskimi kolorami była bradziej klimatyczna, miała w sobie coś enigmatycznego, budziła ciekawość, choć miała mankamenty jeżeli chodzi o perspektywe, przynajmiej w moim odczuciu. Teraz zmieniłeś kolory i poprawiłeś perspektywe (teraz to ma ręce i nogi czuć przestrzeń), ale straciłeś troszkę na klimacie, ale mam nadzieje, że nie jest to praca finalna i dopieścisz ją, tak żeby moja szczęka dotykała podłogi kiedy będę siedział przed monitorem. Powodzenia. Także mam to samo odczucie odnośnie klimatu, myślę, że wrócę nieco do poprzedniej kolorystyki, a nad szczegółami, rzecz jasna, będę jeszcze pracował. Posiedziałem trochę nad pracą, coś się zmieniło, więc wrzucam po prostu, żeby utrzymać wątek na bieżąco. ;) Dzięki bardzo. Edytowane 26 Czerwiec 2012 przez groch
groch Napisano 28 Czerwiec 2012 Autor Napisano 28 Czerwiec 2012 (edytowane) Ahmmmmm, updejt: Finalna wersja: Hi-res Edit: Wracam do starej pracy. Edytowane 30 Czerwiec 2012 przez groch
badassky Napisano 30 Czerwiec 2012 Napisano 30 Czerwiec 2012 W ostatniej jest chyba trochę za pusto, brakuje mi tego fajnego światła, które jest w każdej innej pracy. Te rzeźby są bardzo ciekawe. Życzę powodzenia w głosowaniu.
groch Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Napisano 30 Czerwiec 2012 W ostatniej jest chyba trochę za pusto, brakuje mi tego fajnego światła, które jest w każdej innej pracy. Te rzeźby są bardzo ciekawe. Życzę powodzenia w głosowaniu. Światło jeszcze dodam, na razie skupiam się na reszcie tła, ścianach, podłodze itp. Najwyżej dodam je na oddzielnej warstwie. Dzięki. :)
groch Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Napisano 30 Czerwiec 2012 (edytowane) Hej, kiedy broadcastujesz jakiś rysunek? Właściwie to wychodzi jakoś spontanicznie, ale myślę, że może przy rysowaniu czegoś w związku z tematem Paintera, nawet dzisiaj, czemu nie. Dam znać w każdym bądź razie. I dalej: Hi-res Edytowane 30 Czerwiec 2012 przez groch
badassky Napisano 30 Czerwiec 2012 Napisano 30 Czerwiec 2012 I oto chodziło ;) Fajnie to wyszło, podziwiam chęc do pracy, którą musiałeś włożyć w ścianę.
groch Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Napisano 30 Czerwiec 2012 (edytowane) I oto chodziło ;) Fajnie to wyszło, podziwiam chęc do pracy, którą musiałeś włożyć w ścianę. Dzięki bardzo, a jak postępy w Twojej pracy? Edytowane 30 Czerwiec 2012 przez groch
badassky Napisano 30 Czerwiec 2012 Napisano 30 Czerwiec 2012 Fajne, jest coraz lepiej! A co do mojej to szkoda gadać, za późno wziąłem się do roboty i wyszło tak, że już na pewno nie skończę, ale zamierzam kontynuować poza CHC, dzięki, że pytasz ;)
groch Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Napisano 30 Czerwiec 2012 Fajne, jest coraz lepiej! A co do mojej to szkoda gadać, za późno wziąłem się do roboty i wyszło tak, że już na pewno nie skończę, ale zamierzam kontynuować poza CHC, dzięki, że pytasz ;) Aahhh, szkoda, jeszcze masz czas do jutrzejszego wieczora (o ile masz ten czas). W każdym bądź razie, będę śledził przebieg pracy, jeśli będziesz ją kończył. Hi-res
badassky Napisano 30 Czerwiec 2012 Napisano 30 Czerwiec 2012 Detal na ścianie powala ale brakuje jakiegoś szaleństwa na podłodze ;D Zamierzam założyć wątek wip po CHC, więc będzie gdzie śledzić ;)
groch Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Napisano 30 Czerwiec 2012 Detal na ścianie powala ale brakuje jakiegoś szaleństwa na podłodze ;D Zamierzam założyć wątek wip po CHC, więc będzie gdzie śledzić ;) Podłogę miałem już zaplanowaną, tylko chciałem wykończyć te ściany, jeszcze pewnie będę musiał zmienić pozycję postaci, bo nie wydaje się stać na środku pomieszczenia. Hmmm, wątek... Myślę, że każdy swoje wipy kontynuował będzie w swojej teczce, a przy okazji inni będą odwiedzali teczki, zamiast oddzielnego wątku, ale oczywiście możesz spróbować, czemu nie. ;)
Rekomendowane odpowiedzi