mirach Napisano 17 Czerwiec 2012 Napisano 17 Czerwiec 2012 Hej Wlasnie dotarl do mnie link do tego dodatku do photoshopa. Wyglada bardzo ciekawie, sam mam ochote go wyprobowac, ale z checia uslysze wypowiedzi fachowcow od maziania 2d :) Pod linkiem filmik z ficzursami. http://nkurence.com/blog/2012/06/nks5-natural-media-toolkit-for-photoshop-cs5-cs6/ pozdrawiam mirach
Dobrotek Napisano 17 Czerwiec 2012 Napisano 17 Czerwiec 2012 Fachowcem od maziania 2D nie jestem, ale mocno mi to pachnie narzędziami z MyPaint.
mirach Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Napisano 17 Czerwiec 2012 w sumie wlasnie to obadalem, zadnych cudow tam niestety nie ma, nie zostalem Omenem po zainstalowaniu tego, ale przydatny toolbar w miare przydatny toolbar z narzedziami jest :)
Monio Napisano 18 Czerwiec 2012 Napisano 18 Czerwiec 2012 Wiele bym dał żeby w PSie by takie opcje pędzli jakie są w MyPaint. Od siódemki prawie nic się nie zmieniło w tym temacie.
operonxyz Napisano 19 Czerwiec 2012 Napisano 19 Czerwiec 2012 aż sobie z ciekawości zainstalowałem ten niby niepozorny MyPait...i nieporównywalnie lepsze "pierwsze wrażenie" aniżeli z Art Range czy SketchBook Pro ! Nigdy nie miałem za dużo do czynienia z cyfrowym malarstwem..ale aż mi się zachciało to definitywnie zmienić !!!
Rekomendowane odpowiedzi