Napisano 17 Czerwiec 201212 l Hej Wlasnie dotarl do mnie link do tego dodatku do photoshopa. Wyglada bardzo ciekawie, sam mam ochote go wyprobowac, ale z checia uslysze wypowiedzi fachowcow od maziania 2d :) Pod linkiem filmik z ficzursami. http://nkurence.com/blog/2012/06/nks5-natural-media-toolkit-for-photoshop-cs5-cs6/ pozdrawiam mirach
Napisano 17 Czerwiec 201212 l Fachowcem od maziania 2D nie jestem, ale mocno mi to pachnie narzędziami z MyPaint.
Napisano 17 Czerwiec 201212 l Autor w sumie wlasnie to obadalem, zadnych cudow tam niestety nie ma, nie zostalem Omenem po zainstalowaniu tego, ale przydatny toolbar w miare przydatny toolbar z narzedziami jest :)
Napisano 18 Czerwiec 201212 l Wiele bym dał żeby w PSie by takie opcje pędzli jakie są w MyPaint. Od siódemki prawie nic się nie zmieniło w tym temacie.
Napisano 19 Czerwiec 201212 l aż sobie z ciekawości zainstalowałem ten niby niepozorny MyPait...i nieporównywalnie lepsze "pierwsze wrażenie" aniżeli z Art Range czy SketchBook Pro ! Nigdy nie miałem za dużo do czynienia z cyfrowym malarstwem..ale aż mi się zachciało to definitywnie zmienić !!!