max_1989 Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 NO super :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 o. troche wiecej widac :) ale to i tak malo :) nie mozesz dac normalnego trojpunktowego swiatla oprawa oczu ... to jeszcze nie jest to. generalnie slabo to wyglada. szkoda ze nie mam pod reka skanera .... szyt! bym podparl mow wywod kilkoma ilustracjami. no ale nic. moze wieczorkim cos pogladowego zmodeluje jak znajde chwile choc nie gwarantuje. no ale wracajac do tematu. generalnie jest bardzo duzo slabych miejsc. oprawa oczu jak juz pisalem. zmarszczka pod okiem tez dobrze nie wyglada. "grzbiet" nosa zbyt regularny, tam gdzie sie laczy z policzkami praktycznie nic sie nie dzieje a powinno. kaciki ust sluszny kierunek ale to jeszcze nie jest to. zmarszczki "policzkowe"(nie wiem jak to inaczej nazwac) w okolicy ust troche jakby za szeroko ...a jesli nie zaszeroko to czegos tam brakuje ... poprostu za duza "pusta" przestrzen miedzy kacikiem a zmarszczka. przestrzen miedzy oczami a dzurkami w nosie :) slabo zagospodarowana. nic tam sie nie dzieje. w kazdym razie nic ciekawego. ok. to tyle narazie mojej krytyki. pozdrawiam P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 oko i brew wyglądają osobno dobrze, razem szwankują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 1 Listopad 2004 Autor Share Napisano 1 Listopad 2004 ok tamto poprawię teraz wrzucam test materiału skóry ... tekstura testowa ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 skorka bardzo fajna :) troche zarostu bo wyglada jak kobieta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 Genialnie to wygląda :). Tylko rzeczywiście by ten zarost się przydał, i uszy wyglądają na ta ochlapnięte :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cwieq Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 zarost tak ale taki ogolony brzytywą bo jak wiadomo astronautów golą bardzo skrupulatnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 fajna tekstura, ładnie wyszło oko i okolice ale wydaje mi się ,że nos ,szczególnie w górnej częsci jest zbyt .... hmmm nie wiem jak to nazwać - zbyt jednolity - prosty, w górnej części powinien się bardziej zwężać i może jakaś kostka powinna się lekko zarysować. Ucho też w górnej części jest dziwne - jest za bardzo "przyrośnięte" Może to wynika z jakiegoś przekłamania perspektywy bo w pierwszych obrazkach wyglądało lepiej (poza nosem który już poprawiłeś) Zarost też by "ożywił" postać. To tyle ode mnie. Pozdrawiam p.s. załączam obrazek z zaznaczeniem miejsc o których pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 jaras nie wszyscy ludzie sa tacy sami a wiekszosc o tym zapomina, jestesmy inni dzieki niedoskonalosciom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 W pełni popieram KLICKA,jak dla mnie jest już dużo lepiej, a twraz nabiera charakteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 zgadzam się z tym !!! nawet o tym pisałem w tym wątku kilka postów wcześniej :) ale ten nos mnie troszkę razi - jest zbyt jednolity (w/g mnie ofkors :) ucho - owszem , każdy może mieć inne (szczególnie - zapaśnicy :) a astronauci tym bardziej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Uwaga o teksturze gałki ocznej. Rzadko kto ma poczerwienione oczy po zewnetrznej stronie. Od strony nosa ok, ale od strony uszu? Jestem za tym, rzeby to zmienić. Co do reszty przyłączam się to tych wszystkich ochów i achów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 no co jest ?!? gdzie są apdejty ? :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jimmy Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 wszystko jest cacy, ale faktycznie ucho jest zjechane... no chyba ze 'tak mialo byc' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 ucho jest dobre, nos tez, czekam na update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 Witam. Apdejty ... no jak narazie jestem zawalony robotą i szkołą i za cholerę niemam czasu ... a już mam kilka fajnych pomysłów ... no ale niestety muszą trochę poczekać ... co do ucha ... to chyba wina ustawienia kamerki ... bo było wszystko ok ... no ale jeszcze sprawdzę ... Dzięki i Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 Witam :) Po dłuuuuugiej przerwie wróciłem wreszcie do astronauty ... :) Narazie pracuję tylko nad mapkami ... składam z czego mam ... i pewnie jeszcze do poprawki ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 amazing! bardzo sie podoba jedyne do czego sie przyczepie to do wrazenia jakie sprawia skora - bardzo suchej ;) no i uszy nie tego chyba (?) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 WOW ale tak jak kome powiedzial troche skura sucha i wyglada jakby miala duzo pudru na sobie:D:D ale i tak jest pieknie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 no właśnie nad tą skóra teraz cały czas pracuję ... i cały czas coś mi nie gra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 własnie skora bardzo fajne robi wrazenie, taka bardzo sucha z pudrem troche usta musisz poprawić (kolor i troche bump) oczy chyba powinny mieć wiekszy specular, chyba ze swiatła są tak ustawione nie widać tych refleksów co do uszu, to nawet Urbana bije na głowe :P tak własciwie to ile on ma lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 juz mi sie powoli pisanie ze praca jest extra ;D co do uwag to mkk3a ma całkowitą racje, bedzie jakas animacja ?? chętnie zobaczyłbym mimike twarzy - czuje że było by extra... :D pozdro i powidzenia w dalszej pracy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 A gdzie brwi i rzesy?? Bo teraz troche dziwnie wyglada, chociaz co do texturki nie mam zarzutow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 brwi i rzęsy będą :) animacja ... pewnie tak ... już robiłem wcześniej małe próby :) a tu jeszcze dzisiejszy renderek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 lepiej duzo lepjej mniam:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webmaster Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Fajny ziom :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 30 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2004 no ... pobawiłem się troszkę światłem i porobiłem troszkę poprawek w modelu ... na dzisiaj koniec ... nad mapką dispalce muszę jeszcze trochę posiedzieć :) ahaj, fajke dodałem tak sobie, nie wiem czy zostanie . :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Przez te wystajace poliki ma troche wczesno mlodzienczy (zeby nie powiedziec dziecinny:) wyglad. Ale to nadaje mu pewnej oryginalnosci:) Co tu wiecej powiedziec model jest git, texturki tez git ,chociaz przydal by sie delkiatny zarost by zyskal na powadze:) ale to pewnie z czasem przyjdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleric Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 lobohome: możesz mnie oskarzyć o nabijanie postów. Stary, RESPECT. Mozesz zdrzadzic jakiej rozdzielczci tekstury urzywsz do tego modelu, konkretnie chodzi mi o twarz? [sorry jeśli wymieniałeś wcześniej, nie czytałem wątku od początku] Pozdro Cleric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobohome Napisano 4 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2005 witam ... pracuję obecnie nad mapką displace ... :) trochę ciężko to opanować ale pracuję nad tym (poraz pierwszy) :) Cleric - ta mapa ma 3000x2500 pixela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 astronauci moga palic ?.. nie ma to jak miazdzaca krytyka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 no teraz to on ma spojrzenie ;) wow! ten displace czy bump tez jest bardzo dobry ale nie wiem co to za pomaranczowe kreski w miejscu brwi ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 kosmonauta prezentuje sie pieknie , poki co mapka dispa mi sie podoba nawet bardzo , tak na odnoszac sie do twojego portfolio , podobaja mi sie twoje fotki opon . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christian Noir Stein Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Ma charakter! Jak na razie dalej razi ta sucha skóra, przyjasne usta, brak rzęs i brwii no i strasznei "ostra' jest linia powiek na ostatnim renderku. MOże więcej zmarszczek w okolicach oczu + urozmaicona skóra twarzy. Za to oczom nei mam nic do zarzucenia :) Czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 kosmicznie mi sie twoja praca podoba. koleś ma charakkter i to sie liczy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi