adek Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Na program trafiłem przez przypadek, ale jego łatwość i możliwości naprawdę zaskoczyły mnie na plus. Autodesk Homestyler to bezpłatna webowa aplikacja Autodesku to projektowania wnętrz. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2446 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Autodesk HomerStyler: http://media.tumblr.com/tumblr_lusg3ezns01qkap7v.jpg prędzej przyjdzie klient z gotowym -tylko mi pan ściany wymierzy, żona już zaprojektowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Gadasz. Całkiem fajnie to działa. Ciekawe czy eksport też;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wiomat Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 W Homestyler jak na razie można się jedynie pobawić jak w simach. Jak dobrze pamiętam dużym plusem jest tam możliwość zapisu pod .rvt, a to pozwala już nawet policzyć konstrukcje tego wnętrza. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Heheh spokojnie... z tego co obserwuje po klientach to im się nie chce uczyć programów. Ba, zmierżenie okna to już wyczyn godny podziwu. Ludziom w dzisiejszych czasach nie chce niczego mimo, że mają wszystko podane na tacy. No, ale dzieki temu mam pracę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deemes Napisano 24 Czerwiec 2012 Share Napisano 24 Czerwiec 2012 Dużym plusem tego badziewiackiego softu jest to, że można gdziekolwiek zrobić szybą poglądówke, szybki rys i wiz, wystarczy tylko jakis tablet i net:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emptyman Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Hej, ola-f czy ty czegoś podobnego we flashu nie pisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 tak coś w tym stylu. Zreszta takich rzezczy na sieci jest sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emptyman Napisano 26 Czerwiec 2012 Share Napisano 26 Czerwiec 2012 Czyli jednak nie piszesz dla autodesku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi