CzAk1 Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 Mike i Sully powracają. Disney · Pixar wypuścił pierwszy teaser trailer do Monsters University, czyli prequel zachwalanej animacji Potwory i spółka (Monsters, Inc.) z 2001 roku. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2447
Pawelkos Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 bardzo lubilem jednyke i ta tez zapowiada sie rownie fajnie :D
asblaze Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 no trailer jest mega :) "Monsters Inc" jest w czołówce mojej osobistej listy animacji światowej :) Do tego scenariusz nie był oparty na pieprzonym "kinie drogi". Wygląda na to, że tym razem będzie tak samo, chociaż mam wątpliwości co do "college comedy" :D
Shogun 3D Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 Ja jestem optymistą. Podobnie jak Asblaze wysoko cenię Monstersów i kibicuję sequelowi z całą dziecinną naiwnością...
Traitor Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 Podpisuje sie pod slowami Shoguna. Monstery dawaly rade, wiec i napewno tym razem nie zawioda.
Gość muria Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 Hah, podoba mi się jak twórcy chcą dotrzeć do tej samej widowni - 11 lat temu pierwszą część oglądały dzieci, które akurat teraz zaczynają studia. Ja jestem już trochę starszy, ale obejrzę to z przyjemnością!
Rekomendowane odpowiedzi