Napisano 25 Czerwiec 201212 l Mike i Sully powracają. Disney · Pixar wypuścił pierwszy teaser trailer do Monsters University, czyli prequel zachwalanej animacji Potwory i spółka (Monsters, Inc.) z 2001 roku. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2447
Napisano 25 Czerwiec 201212 l no trailer jest mega :) "Monsters Inc" jest w czołówce mojej osobistej listy animacji światowej :) Do tego scenariusz nie był oparty na pieprzonym "kinie drogi". Wygląda na to, że tym razem będzie tak samo, chociaż mam wątpliwości co do "college comedy" :D
Napisano 25 Czerwiec 201212 l Ja jestem optymistą. Podobnie jak Asblaze wysoko cenię Monstersów i kibicuję sequelowi z całą dziecinną naiwnością...
Napisano 25 Czerwiec 201212 l Podpisuje sie pod slowami Shoguna. Monstery dawaly rade, wiec i napewno tym razem nie zawioda.
Napisano 25 Czerwiec 201212 l Hah, podoba mi się jak twórcy chcą dotrzeć do tej samej widowni - 11 lat temu pierwszą część oglądały dzieci, które akurat teraz zaczynają studia. Ja jestem już trochę starszy, ale obejrzę to z przyjemnością!