asblaze Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 ...co mnei właśnie zniszczyły. Splinter Cell Meet The Pyro
tr3buh Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 To coś bardzo podatny na zniszczenia jestes ;P Splinter mnie rozczarowal, chyba już na dobre odciął się od skradanki niestety będzie Conviction 2
floo Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 TF kosmiczna mieszanka i miłe wspomnienia. Zapowiada się jakiś dodatek? czy to dalsza część promocji tej bądź co bądź świetnej gry. Pyro best i zadyma na całego, w szczególności jak wpada się w tłum koksów z maszynkami. :) Ktoś jeszcze pogrywa? Jest jakiś serwer max3d? :)
mirach Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 Meed the Pyro mnie zamordowalo pozytywnie :) floo: wychodzi nowy content pacz do TFa walsnie. Sam juz nie gram w TF'a, ale bardzo dobre wspomnienia mam.
Rotcore Napisano 28 Czerwiec 2012 Napisano 28 Czerwiec 2012 to drugie ma zdecydowanie lepszą animację od splintera (a ten jest plastikowy, brzydka animacja, mimika to juz w ogole dno jak na dzisiejsze mozliwosci)... pozdro
Rekomendowane odpowiedzi