adek Napisano 3 Lipiec 2012 Napisano 3 Lipiec 2012 Fundacja Blender wydała swoje pierwsze DVD szkoleniowe. Zdaje sobie sprawę, że w sieci sporo jest materiałów (również w języku polskim) o tym programie, ale warto wziąć pod uwagę, że kupno tego DVD jest równocześnie wsparciem projektu Blendera. Można więc wspomóc swój ulubiony projekt i przy okazji zyskać całkiem interesujące materiały. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2461
mookie Napisano 3 Lipiec 2012 Napisano 3 Lipiec 2012 Dodam, że to materiał stworzony z myślą o zainteresowanych przesiadką na Blendera, a więc użytkowników Mayi, Maxa etc.
goat91 Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 juz pare razy probowalem ugryzc Blendera ale konczylo sie to fiaskiem. Chyba sobie sprawie takie DVD i moze cos z tego wyjdzie w koncu. Dobry pretekst zeby pozadnie zaczac jeszcze raz :-)
Razer Napisano 4 Lipiec 2012 Napisano 4 Lipiec 2012 Sami chętni na przesiadkę z maxa na blendera - nasze imię Legion, bo jest nas wielu ;)
Monio Napisano 5 Lipiec 2012 Napisano 5 Lipiec 2012 Naaajs. Tego mi brakowało kilka miechów temu jak się z majki przesiadałem. Trzeba będzie obadać. :)
Gość gumek Napisano 5 Lipiec 2012 Napisano 5 Lipiec 2012 O! No to świetnie. Myślę że sporo osób chciałoby się przesiąść z max'a/may'i na blendera ale nie ma wytrwałości :D
Monio Napisano 5 Lipiec 2012 Napisano 5 Lipiec 2012 Pewnie dlatego że blender w początkowym stadium jest bardzo trudny w nauce. Miło by było jakby BF za jakiś czas ten tutek udostępniło darmowo. Większe community profesjonalnych grafików to dla nich same plusy.
Rekomendowane odpowiedzi