Gość piofoks Napisano 19 Lipiec 2012 Share Napisano 19 Lipiec 2012 (edytowane) trochę nie na tema :) ale zabawa była... tu wersja po 2 h dla ciekawych :) http://piofoks.deviantart.com/art/Zombie4fun-315458468 pozdr Edytowane 19 Lipiec 2012 przez piofoks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 piofoks: praca bardzo fajna. Jest już po terminie zgłoszeń, ale proponuję go wydłużyć do jutra godz. 00:00. Tzn. że Twoja praca też wtedy będzie brała udział w sondzie. A każdy kto nie zdążył to może jeszcze wrzucić pracę. Jeśli ktoś ma coś przeciwko to niech da znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 19 Lipiec 2012 Share Napisano 19 Lipiec 2012 o choroba to dałem ciała :) ale jak coś to niema problemu ... zasady to zasady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 Na razie nikt nie zgłasza sprzeciwu, więc przechodzi. I dla sprawiedliwości - przedłużamy do jutra do godz. 00:00. Jak ktoś chce to jeszcze może dać swoją pracę, albo ulepszyć tą którą już dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metzger Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 (edytowane) Koty, koty... niech będzie jeszcze jeden (pod głosowanie). Oho, już wiem, co źle robiłam z tymi adresami. Dzięki Piofoks! :) Edytowane 20 Lipiec 2012 przez Metzger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Z tego linku co podałeś : wystarczy / prawy myszy na obrazku / kopiuj adres obrazka / i na forum w miejscu dodaj obrazek / wkleić adres ... spróbuj powinno zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Mój kot do głosowania, ok 1h.: Tym razem bardziej graficznie, kompletnie nie w moim stylu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2012 (edytowane) Kot na wakacjach... wybieram tą pracę do sondy. Edytowane 21 Lipiec 2012 przez Levan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lenrok7 Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Godzina coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 21 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2012 lenrok7: nie widać obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lenrok7 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 lenrok7: nie widać obrazka. Ok błąd, zły hosting http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7b5a009691145f2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 lenrok7 Ciekawy pomysł, podoba mi się ;) Czaszki kota mi tylko brakuje. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nilfheim Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 w prostopadlosciennym swiecie, prostopadloscienne koty bawia sie prostopadlosciennymi klebkami :) jest livestream z tego obrazka, 40 minut :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość porrr13 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Sonda się spóźnia :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 24 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2012 Tak, ale przynajmniej dobrych prac przybyło. Jutro się zrobi sondę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 28 Lipiec 2012 Share Napisano 28 Lipiec 2012 No nilfheim, świetna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi