RaVirr Napisano 15 Lipiec 2012 Share Napisano 15 Lipiec 2012 Tworzę temat i zarzucam pierwszy szkic (koncept może ulec zmianie)- będzie to postać : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 15 Lipiec 2012 Share Napisano 15 Lipiec 2012 zyżby rybka jakaś miała byc ? przypomniał mi się mój pewien pomysł xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 15 Lipiec 2012 Share Napisano 15 Lipiec 2012 Jak dla mnie mogłoby już tak zostać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 Uwaga! Achtung! Wniemanie! Z uwagi na fakt, iż jest wiele ciekawych prac, które powinny doczekać się finałowego maźnięcia przesuneliśmy ostateczny termin do 5.08 tj. do niedzieli. Mamy nadzieję że ten fakt zadziała na Was motywująco i idąc za ciosem wykończycie swoje prace. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2012 (edytowane) Niestety dopiero dzisiaj się za to zabrałem, po godzinnej walce myślowej i godzinie przy kompie jest tak: Jeśli nie zdążę to spokojnie mogę startować w drugiej części konkursu, nie? Edytowane 5 Sierpień 2012 przez RaVirr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Sierpień 2012 Share Napisano 5 Sierpień 2012 tak, tylko szkoda ze nic nie zrobiles wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2012 Ostatnio często bywałem po 12-14 godzin w pracy i ciężko było znaleźć czas na przyjemności ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 5 Sierpień 2012 Share Napisano 5 Sierpień 2012 hej RaVirr, podoba mi się Twoja kreska, szykuje się fajna maszkara choć to pierwszy szkic zyskał sobie moją sympatię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2012 Dzięki ;) Mam nadzieję, że uda mi się (czyt. wystarczy czasu, chęci i umiejętności) wysmażyć chociaż jakąś fajną ilustrację :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 nom panie to do roboty ... bo ni widu ni słychu //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi