Napisano 15 Lipiec 201212 l Tworzę temat i zarzucam pierwszy szkic (koncept może ulec zmianie)- będzie to postać :
Napisano 1 Sierpień 201212 l Uwaga! Achtung! Wniemanie! Z uwagi na fakt, iż jest wiele ciekawych prac, które powinny doczekać się finałowego maźnięcia przesuneliśmy ostateczny termin do 5.08 tj. do niedzieli. Mamy nadzieję że ten fakt zadziała na Was motywująco i idąc za ciosem wykończycie swoje prace. //Pozdr.
Napisano 5 Sierpień 201212 l Autor Niestety dopiero dzisiaj się za to zabrałem, po godzinnej walce myślowej i godzinie przy kompie jest tak: Jeśli nie zdążę to spokojnie mogę startować w drugiej części konkursu, nie? Edytowane 5 Sierpień 201212 l przez RaVirr
Napisano 5 Sierpień 201212 l Autor Ostatnio często bywałem po 12-14 godzin w pracy i ciężko było znaleźć czas na przyjemności ;)
Napisano 5 Sierpień 201212 l hej RaVirr, podoba mi się Twoja kreska, szykuje się fajna maszkara choć to pierwszy szkic zyskał sobie moją sympatię
Napisano 6 Sierpień 201212 l Autor Dzięki ;) Mam nadzieję, że uda mi się (czyt. wystarczy czasu, chęci i umiejętności) wysmażyć chociaż jakąś fajną ilustrację :)