straszku Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 hej! mam problem z wymodelowaniem poduszki dopasowanej do siedziska :/ czy jest ktoś kto byłby chętny mi pomóc? materiały ślę na maila. help help help pliz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Materiały wrzuć tutaj. Znajdzie się o wiele więcej "chętnych" :) wrzuć screeny i opisz o co chodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszku Napisano 25 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2012 ok to to jest ławka http://img687.imageshack.us/img687/7838/lawkaproba.jpg' alt='lawkaproba.jpg'> w która trzeba wmontować poduszkę na wzór taki ratunku...bo ta ławka nie jest pozioma idealnie i równa w każdym miejscu:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozo Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Oj tam, można to zrobić ręcznie - ustaw sobie w miarę równą gęstą siatkę na poduszce, a potem soft selection jedziesz i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszku Napisano 25 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2012 ok. wypróbuję. zapomniałam własnie jakim modyfikatorem się to robi. będę się odzywać jak mi idzie. DZIĘKI!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 tu masz tutorial. Gości uużył cloth'a. Ty możesz upuścić swoją poduszkę prosto na siedzisko, poduszka się tam powygina jak będzie chciała i problem z modelowaniem z głowy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszku Napisano 25 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2012 może znalazła by jakaś Dobra Dusza czasu i ochoty odrobinę by mi to wykonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszku Napisano 25 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2012 heeeeeeeeeeeeeeeeeeelp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porti Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 trzy pięćdziesiąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszku Napisano 25 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2012 ok, jak mi zrobisz 3,50 zł netto jest Twoje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszku Napisano 25 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2012 dobra zapłacę 40 zł za zrobienie tej poduszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 LOL:) Szczyt samozaparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszku Napisano 25 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2012 potrzebuję tego :( :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Niech zgadnę, studia, na zaliczenie, Wyższa Szkoła Biznesu Bez Stresu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszku Napisano 25 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2012 nie zgadłeś ale czuję się podobnie. nie dość, że mi jakieś zakichane ziarno wychodzi na wizkach to jeszcze mam problem z Cloth, kasy nie mam ale niech już stracę, wybulę te 4 dychy tylko neich ktoś mi to zrobi pliz, żebym już tego na głowie nie miała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 nie wydaje mi się żeby o 23 ktoś podejmował się pracy za niepewne 40zł, ludzie chcą ci pomóc, postaraj się przeczytać tutki, ja polecam od ciebie modyfikator FFD oraz opcję soft selection z editable poly. powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszku Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2012 właśnie to robię. heh. soft selection. zobaczymy co z tego mi wyjdzie... niestety nie mam czasu na naukę muszę działać szybko :/ robiłam dziś tutki z cloth. ale pomieszało mi się to z moim projektem. gubię się w tym :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi