Napisano 25 Lipiec 201212 l hej! mam problem z wymodelowaniem poduszki dopasowanej do siedziska :/ czy jest ktoś kto byłby chętny mi pomóc? materiały ślę na maila. help help help pliz!
Napisano 25 Lipiec 201212 l Materiały wrzuć tutaj. Znajdzie się o wiele więcej "chętnych" :) wrzuć screeny i opisz o co chodzi!
Napisano 25 Lipiec 201212 l Autor ok to to jest ławka http://img687.imageshack.us/img687/7838/lawkaproba.jpg' alt='lawkaproba.jpg'> w która trzeba wmontować poduszkę na wzór taki ratunku...bo ta ławka nie jest pozioma idealnie i równa w każdym miejscu:/
Napisano 25 Lipiec 201212 l Oj tam, można to zrobić ręcznie - ustaw sobie w miarę równą gęstą siatkę na poduszce, a potem soft selection jedziesz i już.
Napisano 25 Lipiec 201212 l Autor ok. wypróbuję. zapomniałam własnie jakim modyfikatorem się to robi. będę się odzywać jak mi idzie. DZIĘKI!!!
Napisano 25 Lipiec 201212 l tu masz tutorial. Gości uużył cloth'a. Ty możesz upuścić swoją poduszkę prosto na siedzisko, poduszka się tam powygina jak będzie chciała i problem z modelowaniem z głowy;)
Napisano 25 Lipiec 201212 l Autor może znalazła by jakaś Dobra Dusza czasu i ochoty odrobinę by mi to wykonać?
Napisano 25 Lipiec 201212 l Autor nie zgadłeś ale czuję się podobnie. nie dość, że mi jakieś zakichane ziarno wychodzi na wizkach to jeszcze mam problem z Cloth, kasy nie mam ale niech już stracę, wybulę te 4 dychy tylko neich ktoś mi to zrobi pliz, żebym już tego na głowie nie miała
Napisano 25 Lipiec 201212 l nie wydaje mi się żeby o 23 ktoś podejmował się pracy za niepewne 40zł, ludzie chcą ci pomóc, postaraj się przeczytać tutki, ja polecam od ciebie modyfikator FFD oraz opcję soft selection z editable poly. powodzenia
Napisano 26 Lipiec 201212 l Autor właśnie to robię. heh. soft selection. zobaczymy co z tego mi wyjdzie... niestety nie mam czasu na naukę muszę działać szybko :/ robiłam dziś tutki z cloth. ale pomieszało mi się to z moim projektem. gubię się w tym :/