Napisano 7 Sierpień 201212 l witam, pragnę podzielić się efektem dotychczasowych owoców ćwiczeń nad szeroko pojętym modelowaniem: Nowy up- model i tekstury: rendery w dziale finish: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=85444 model z myślą o game~art element ze zbliżeniem z tej samej pracy sceny składane w Maya i Photoshop, inspiracje malarstwo Z.Beksińskiego: jakieś początki- geometria i sculpt zBrush: Edytowane 19 Wrzesień 201212 l przez przems
Napisano 8 Sierpień 201212 l Z tego co pamietam przemek w mentalu robi. Chop po ASP to umie malować. Ja tez musze sie nauczyć :D....
Napisano 8 Sierpień 201212 l Autor Z tego co pamietam przemek w mentalu robi. Chop po ASP to umie malować. Ja tez musze sie nauczyć :D.... dziękuję za opinie, mój rzecznik prasowy SebaZxr odpowie na nurtujące pytania :D dzięki seb, tak prawdę mówiąc prawie nie chodziłem na asp, tylko na zaliczenia, a render tylko mental!
Napisano 7 Wrzesień 201212 l Za dużo detalu za mało bryły.Po wierzchu naklejone pod spodem nic ciekawego;)
Napisano 8 Wrzesień 201212 l Autor gwoli wytłumaczenia to takie początki w sumie, ale widać pewien potencjał w tym sofcie)
Napisano 8 Wrzesień 201212 l Spoko, jak początki to wogóle nie rób drobnych detali. Skup się na ogólnej bryle i pracuj na niskich subdivide - im mniej poly tym lepiej:)
Napisano 14 Wrzesień 201212 l Autor staram się szukać dobrego balansu z ilością a modelem. kolejny upgrade w pierwszym poście coby łatwiej było oglądać, krytyka obowiązkowa;)
Napisano 15 Wrzesień 201212 l Niezłe początki, lepiej jest wspierać się od początku jakimś koncept artem niż na bieżąco wymyślać wygląd postaci
Napisano 15 Wrzesień 201212 l Autor dzięki, kto powiedział że to początki? ;) może w sculpt trochę tak, blueprinty robię wcześniej zanim zacznę coś składać.
Napisano 19 Wrzesień 201212 l Autor ostatnia praca z jaką się uwinąłem - w pierwszym poście, rzeźba robiona na podstawie fotografii: kolejne coś, planuję skoncentrować się bardziej na jakimś detalu niż całej figurze czyli poćwiczyć jeszcze anatomię.