Napisano 7 Lipiec 200321 l a da sie lepiej?! :D giorgione nie wiem czy zauważyłeś ale na ścianie nie ma zacieków więc z dachem jest wszystko wporzo :D a gdyby przeciekał to mam smołe :D [lol2]
Napisano 7 Lipiec 200321 l nie no dach zrobiliśmy ze starszym... a to jest pierwszy orginalny nie przerobiony w PS jpg :) daje słowo :P humoru :D co do prądnicy...to kupiliśmy i podłączyliśmy agregat spalinowy :D bo jak piorun rombną w linie wysokiego napięcia...i transformatory się odłączały to i 8 godzin prądu nie było :) a komp i lodówa muszą działać nie ważne w jakich okolicznościach :D [yes]
Napisano 7 Lipiec 200321 l o tak komp musi iść :D wiesz gdybys ściągnął obudowe to byś mógł mieszkanie ogrzać :D ...tak jest u mnie [lol2] [lol2]
Napisano 8 Lipiec 200321 l Hehe - jak wszyscy to wszyscy - postaram się jutro coś podesłać - po wirusie na kompie mało co mi zostało - trzeba bedzie poszukać po płytkach
Napisano 8 Lipiec 200321 l JESTEM JAKI JESTEM [spox] To mój warsztat [nauka] Niektóre napisiki na monitorze musiałem ocenzurować, bo znajdują się tam moje loginy i hasła które mam w zwyczaju zapominać lub gdzieś gubić :)
Napisano 8 Lipiec 200321 l Dzięki za pamięć Pablo. Niestety muszę być codziennie od rana do wieczora na uczelni by zamknąć sprawę magisterki i mi nie wychodzą doświadczenia... :( Dodałem nowego posta do swojej galerii i jak tylko złapię oddech, kończę prackę :) [leje][soczek][urwanie glowy]
Napisano 22 Lipiec 200321 l moje foto jest jako mój avatar :) i tyle ...a i tak wolę [piwo] pozdrawiam[piwo]
Napisano 26 Lipiec 200321 l No to teraz moja kolej :) Zlepek kilku fotek... jest też Lilka (moja dziewczyna - nie muszę chyba dodawać, że jest najcudowniejszą kobietą na świcie?! :) + moja siostra - jedyna i niezastąpiona! no i to tyle... może poza jednym :) mam teraz króciutkie włosy :)
Napisano 26 Lipiec 200321 l hehe...a ktora to Twoja siora?:P:P....ten faker do kogo to?:P:P:D hehe pozdr[piwo]
Napisano 26 Lipiec 200321 l Ta z bródką i kręconymi włosami to twoja siostra? ;) ;) ;) ;) :D [yes][piwo]
Napisano 26 Lipiec 200321 l Originally posted by Pablo hehe...a ktora to Twoja siora? Filozoficzne zagadnienie...
Napisano 27 Lipiec 200321 l Moja siostra.. prawy górny róg... a reszta to Lilka i ja :D A ten faker to do tych, którzy już zaleźli mi za skórę i do tych, którzy dipiero mi zajdą... tak na zapas :cool:
Napisano 29 Lipiec 200321 l oto ja ! HE! :P ps. Kveldulv po co ci ten makijaz? :) sorki ale nie rozumiem po co goci [?] go robia :) no offence, poprostu ciekaw jestem:)
Napisano 29 Lipiec 200321 l roball - poprawiaj je czesciej bo puzniej jak sie porozwala to bedzie ciezko poskrecac ladnie.
Napisano 29 Lipiec 200321 l nezz - spoko :) ciagle przy nich pracuje.. minelo troche czasu od tamtego zdjecia :)
Napisano 13 Sierpień 200321 l Oki... update fotek :] ten w bialej kurte po lewej to ja :) Druga fotka byla robina w Boze Narodzenie na Pasterce... i -20 stopni mrozu :D lol Sory za jakosc..pozniej zeskanuje w wiekszej rodzialce :) pozdr
Napisano 13 Sierpień 200321 l ale upał dzisiaj i jeszcze duuuzy projekt do wydrukowania.... wiec tak sobie ledwo zyje: to tyle :) pozdr
Napisano 14 Sierpień 200321 l hehe... niezle MareG ... widać ,że Cie męczą w firmie :) nie daj sie ...
Napisano 17 Sierpień 200321 l witam... wczoraj na czacie obiecalem, ze sie ujawnie... zatem wygrzebalem jakies zdjecie i voila... oto ja z zimy gdziestak :D.
Napisano 20 Sierpień 200321 l w takim razie i ja okaże swoje oblicze: (od lewej: z rana, powrót ze szkoły, wakacje) :]
Napisano 27 Sierpień 200321 l Ty się z rana chociaż uśmiechasz. Ja zaczynam gdzieś od 18-tej, nieśmiało.. półgębkiem ;)
Napisano 28 Sierpień 200321 l :D wiesz, podstawa to uśmiech od samego rana :) nie ważne jaki, ważne, że uśmiech :D dobrze działa na cały dzień :D bardzo porażająco [rotfl][lol]
Napisano 30 Sierpień 200321 l No trzeba przyznać, że sporo się zmieniłeś od ostatnich fotek. Ta jest całkiem ciekawa poza tym. Co robiliście z tym sprzętem?
Napisano 1 Wrzesień 200321 l No dobra jak wszyscy to wszyscy. moje fotki wykonane dzisiaj. Sorry za slaba jakosc, ale to ponad roczna zabawowa cyfrowka.
Napisano 1 Wrzesień 200321 l Dawid - na jednym z wcześniejszych postów w okularach przypominasz mi mojego komara z bitwy :) hihi żartuję[lol2]
Napisano 4 Wrzesień 200321 l A to bazyliszek twarz pokazywał ? Cholera, znowu słyszałem wersje hardcore...
Napisano 4 Wrzesień 200321 l Przypominasz - i to bardzo :D - mojegpo byłego nauczyciela od systemów operacyjnych :D Pozdrawiam Giorgione
Napisano 4 Wrzesień 200321 l Dobra, ile można oglądać DruGa! :) To teraz ja ruszę do ataku. Dziewczyny - czekam!!
Napisano 4 Wrzesień 200321 l hehe wiossenne shadery hehe a sie z tego usmilam ciety dowcip a co wy chcecie krzys kucharz ma ladne wlosy ;) hihie i lubi wiosenne shadery ja nie moge
Napisano 4 Wrzesień 200321 l Krzysiek, uszy mam spoko :) Żeby to udowodnić i w ogóle pokazać, że nie mam NIC do ukrycia załączam kolejne zdjęcie.(tym razem sprzed kilku miesięcy)
Napisano 5 Wrzesień 200321 l To stacja statoil w Warszawie i tamtejszy \"Multimedialny Informator firmy Magnus\".. ostatnio nieczynny. ale ciii.. Mój adwokat zabronił mi komentować to zdjęcie :):)