Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a da sie lepiej?! :D

giorgione nie wiem czy zauważyłeś ale na ścianie nie ma zacieków więc z dachem jest wszystko wporzo :D

a gdyby przeciekał to mam smołe :D

[lol2]

• Odpowiedzi 278
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie no dach zrobiliśmy ze starszym...

a to jest pierwszy orginalny nie przerobiony w PS jpg :) daje słowo :P humoru :D

co do prądnicy...to kupiliśmy i podłączyliśmy agregat spalinowy :D bo jak piorun rombną w linie wysokiego napięcia...i transformatory się odłączały to i 8 godzin prądu nie było :) a komp i lodówa muszą działać nie ważne w jakich okolicznościach :D [yes]

Napisano

o tak komp musi iść :D

wiesz gdybys ściągnął obudowe to byś mógł mieszkanie ogrzać :D

...tak jest u mnie [lol2] [lol2]

Napisano

Dzięki za pamięć Pablo. Niestety muszę być codziennie od rana do wieczora na uczelni by zamknąć sprawę magisterki i mi nie wychodzą doświadczenia... :( Dodałem nowego posta do swojej galerii i jak tylko złapię oddech, kończę prackę :) [leje][soczek][urwanie glowy]

Napisano

No to teraz moja kolej :)

Zlepek kilku fotek... jest też Lilka (moja dziewczyna - nie muszę chyba dodawać, że jest najcudowniejszą kobietą na świcie?! :) + moja siostra - jedyna i niezastąpiona! no i to tyle... może poza jednym :) mam teraz króciutkie włosy :)

forum_priv.jpg

Napisano

Moja siostra.. prawy górny róg... a reszta to Lilka i ja :D

A ten faker to do tych, którzy już zaleźli mi za skórę i do tych, którzy dipiero mi zajdą... tak na zapas :cool:

Napisano

oto ja ! HE! :P

act.jpg

ps. Kveldulv po co ci ten makijaz? :) sorki ale nie rozumiem po co goci [?] go robia :)

no offence, poprostu ciekaw jestem:)

Napisano

Oki... update fotek :]

ten w bialej kurte po lewej to ja :)

Druga fotka byla robina w Boze Narodzenie na Pasterce... i -20 stopni mrozu :D lol

Sory za jakosc..pozniej zeskanuje w wiekszej rodzialce :)

pozdr

1.jpg

4.jpg

Napisano

:D wiesz, podstawa to uśmiech od samego rana :) nie ważne jaki, ważne, że uśmiech :D dobrze działa na cały dzień :D bardzo porażająco [rotfl][lol]

Napisano

No dobra jak wszyscy to wszyscy. moje fotki wykonane dzisiaj. Sorry za slaba jakosc, ale to ponad roczna zabawowa cyfrowka.

3.jpg

2.jpg

Napisano

hehe wiossenne shadery hehe a sie z tego usmilam ciety dowcip a co wy chcecie krzys kucharz ma ladne wlosy ;) hihie i lubi wiosenne shadery ja nie moge

Napisano

Krzysiek, uszy mam spoko :) Żeby to udowodnić i w ogóle pokazać, że nie mam NIC do ukrycia załączam kolejne zdjęcie.(tym razem sprzed kilku miesięcy)

magnus3.jpg

Napisano

To stacja statoil w Warszawie i tamtejszy \"Multimedialny Informator firmy Magnus\".. ostatnio nieczynny.

ale ciii.. Mój adwokat zabronił mi komentować to zdjęcie :):)