J_W Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 Zamieszczam nowy tsm. sorry za opóźnienie, ale wakacje z mobilnym internetem są w niektórych miejscach ciągle problematyczne;( Pozdrawiam serdecznie PS mój pierwszy TSM - więc jakbym robił coś źle to proszę pisać [ATTACH=CONFIG]87152[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 Dla wielu ludzi różne rzeczy moga byc kultowe wiec ten tema obejmuje prawie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 To chyba dobrze ;) Liczy sie inwencja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirass Napisano 10 Sierpień 2012 Share Napisano 10 Sierpień 2012 Może się czepiam ale z tego co wnioskuje po zdjęciach chodzi o przedmioty kultu, a nie przedmioty kultowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J_W Napisano 10 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2012 mirras - przedmioty kultu to raczej takie do których ktoś się modli. chciałem to poszerzyć o wszelkie przedmioty służące w obrzędach. pierwotnie miało być przedmioty liturgiczne, ale po obróbce politycznej poprawności wyszedł mi taki potworek. faktycznie dość niefortunnie, ale szeroko. chodziło mi więc o wszystkie totemy, laski szamana, przedmioty liturgii, zwoje, ubrania, ołtarze, kapliczki, itp. = przedmioty religijne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 Niewiele widać z siatki bo wszystko ze spline'ów, ale powinno być jasne jak zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 mirras - przedmioty kultu to raczej takie do których ktoś się modli. chciałem to poszerzyć o wszelkie przedmioty służące w obrzędach. pierwotnie miało być przedmioty liturgiczne, ale po obróbce politycznej poprawności wyszedł mi taki potworek. faktycznie dość niefortunnie, ale szeroko. chodziło mi więc o wszystkie totemy, laski szamana, przedmioty liturgii, zwoje, ubrania, ołtarze, kapliczki, itp. = przedmioty religijne No czyli nie chodzilo ci o przedmioty kultowe. Przedmiot kultowy to moze byc np. magnum 44 brudnego harego albo cokolwiek innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 No cóż, chodziło mu o pierwotne znaczenie słowa kultowy. To drugie znaczenie rzeczywiście może pasować do wszystkiego. Czyli np. Matka Boska Częstochowska lub rytualny nóż satanisty podchodzi pod temat idąc tokiem myślenia autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J_W Napisano 16 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2012 Takie wydłubałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 J_W super to wygląda, łądna ta czaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIHI18 Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Wydaje mi się, że tu sonda nie będzie potrzebna :P J_W niech zaczyna nowy temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi