doe Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 Cześć postanowiłem stworzyć wątek trochę speedowy trochę koncepcyjny, zamysł bardzo prosty rozwijać się nie tylko technicznie ale i koncepcyjnie, sprawdzać się, ćwiczyć, wymyślać ile się da w obrębie danego tematu. Pierwszy temat: Postacie\potwory z Dooma. I oczywiście kto ma ochotę się dołączyć to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doe Napisano 12 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 Bardzo fajny, podoba mi się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doe Napisano 13 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2012 thanks man :-) no i następne 2-3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 13 Sierpień 2012 Share Napisano 13 Sierpień 2012 Ten też świetny,fajnie Ci to idzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sho0 Napisano 13 Sierpień 2012 Share Napisano 13 Sierpień 2012 (edytowane) hej i ja sie dorzucam, na razie rozgrzewka Edytowane 20 Marzec 2013 przez sho0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 Ten też bardzo przyjemny, fajnie ciuszki naszkicowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 ekstra sculpty, ale tych potworów nie kojarze... może dlatego że grałem tylko w Doom 3 a te postacie pewnie są z 1 albo 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doe Napisano 14 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2012 tu chodzi bardziej o wymyślanie czegoś nowego a nie tylko kopiowanie konceptów, przynajmniej dla mnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sho0 Napisano 15 Sierpień 2012 Share Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) kolejny na szybko Edytowane 20 Marzec 2013 przez sho0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doe Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2012 i like it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Sierpień 2012 Share Napisano 15 Sierpień 2012 Hardsurface jest bardzo wporzo, ale ten pan w szlafroku mimo detalu nie ma bryły. Tzn. ściągniesz ten detal to zostanie gładki basemesh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doe Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2012 NOWY TEMAT: grecka mitologia, bogowie I jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 15 Sierpień 2012 Share Napisano 15 Sierpień 2012 Ten z rurami dobry, fajna twarz. Ino ten wystający kręgosłup z jednej litej kości mnie razi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 15 Sierpień 2012 Share Napisano 15 Sierpień 2012 nie zmieniaj tematu jeszcze bo robie w tamtym starym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doe Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2012 nie ma problemu wszystkie tematy są aktualne :-) będę zbierał obrazki co jakiś czas i wrzucał do pierwszego posta z tematem i ksywką autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sho0 Napisano 15 Sierpień 2012 Share Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) daj spokoj bedziesz zbieral te screeny i wrzucal w pierwszy post marnujac tone czasu, to juz lepiej w tym czasie zrobic kolejny crunch jak wrzucac obrazki zeby automatycznie sie pomniejszaly? Edytowane 15 Sierpień 2012 przez sho0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sho0 Napisano 15 Sierpień 2012 Share Napisano 15 Sierpień 2012 (edytowane) nastepny : Edytowane 20 Marzec 2013 przez sho0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doe Napisano 19 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2012 Hades (brakuje cerbera), w sumie nic oryginalnego ale zawsze coś takiego chodziło mi po głowie no i nie jest to skończone choć w sumie trochę nad tym czasu spędziłem około 10h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sho0 Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 (edytowane) kolejny hmmm chyba te 130 kb na fote to troche jakby w roku 2001, kaman nie da sie nic wrzucic w dobrej jakosci :/ Edytowane 20 Marzec 2013 przez sho0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 sho0 > ładne to, warte dorzezania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 Ten Hades na tronie też bardzo fajny, z twarzy troche jak wokalista Rammstein:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi