Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetne! Wiadomo - teaser nie pokazuje za wiele, ale klimat jest i to mocny. Bardzo podoba mi się motyw zaczerpnięty z Sin City i całe b&w z lekkim ziarnem ogólnie. Nie wiem jeszcze nic na temat samej gry (zaraz poszukam),ale teaser jest na poziomie światowym. Aha i muzyka miażdży - szczególnie jej dopasowanie do akcji. Dla mnie rewelacja!

Napisano

fajne bardzo to fajnie wyglada. Pytanie mam tylko takie czy mialo isc w fotoreal czy stylizowane? pozdrawiam

Napisano

Fajne! Sporo ciekawych projektow trzaskacie i rozwijacie sie w bardzo szybkim tempie, nic tylko pogratulowac. Jesli mialbym sie przyczepiac to pewnie bym sie przyczepil do animacji, ktora miejscami moglaby byc lepsza, ale jako calosc film sie calkiem dobrze broni i pewnie mieliscie krotki deadline, wiec nie bede sie wcinac z uwagami na jej temat.

Pozdrawiam!

Maciek

Edytowane przez MaciekGliwa

Napisano

Fajne, solidne.

Szkoda tylko, ze nie ma bardziej zdecydowanego motion blura. Najbardziej sie prosi o niego w ujeciu z gruszka.

Edytowane przez Traitor

Napisano
  • Autor

Witam. Dzięki za pozytywne komentarze - tak w skrócie bo padam na pysk a jutro pewnie zapomnę odpisać:)

>slowmotion - obraz miał mieć filmowy wygląd, całość miała mieć i ma mieć ( bo pracujemy nad trailerem ) pewną stylizację

>MaciekGliwa - tutaj akurat się zgodzę, ale animacja zeszła na dalszy plan - chcieliśmy głównie zagrać obrazem - postaramy się nadrobić animacyjnie w kontynuacji - mamy nagrane sekwencje walki mocapowe więc powinno być git:)

>Traitor - w przypadku gruszki robiliśmy testy z motion blurem, ale jakoś spadała dynamika i grucha nadmiernie się rozmywała nawet przay malych wartościach. Brak MB dziwnym trafem dodał dynamiki :)

pozdrawiam

Napisano

Teaser wygląda bardzo dobrze.

Jako fan boksu chętnie bym zobaczył tarczowanie z dobrą techniką w trailerze, a jak będzie walka to tym lepiej.

Qbikster skąd czerpiecie pomysły? Braliście jakieś wzorce z filmowych trailerów?

Animacje faktycznie można podciągnąć wyżej, zabrakło mi ekspresji na twarzy w momencie gdy jest pokazana buźka(lekko skacze brew-to chyba mały error się wkradł).

Jest z pewnością apetyt i chęć na zobaczenie trailera.

Pozdrawiam,