Qbikster Napisano 17 Sierpień 2012 Napisano 17 Sierpień 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]87224[/ATTACH] Witam. Przedstawiamy najnowszy teaserek, który zrobiliśmy dla VIVID GAMES. zapraszam do naszego odwirusowanego bloga :) umiesciliśmy tam krótkie info i parę screenshotów http://www.dashdot.pl/blog/index.php/2012/08/real-boxing-teaser/ Edytowane 21 Sierpień 2012 przez Qbikster
wujek_kane Napisano 18 Sierpień 2012 Napisano 18 Sierpień 2012 Świetne! Wiadomo - teaser nie pokazuje za wiele, ale klimat jest i to mocny. Bardzo podoba mi się motyw zaczerpnięty z Sin City i całe b&w z lekkim ziarnem ogólnie. Nie wiem jeszcze nic na temat samej gry (zaraz poszukam),ale teaser jest na poziomie światowym. Aha i muzyka miażdży - szczególnie jej dopasowanie do akcji. Dla mnie rewelacja!
slowmotion Napisano 20 Sierpień 2012 Napisano 20 Sierpień 2012 fajne bardzo to fajnie wyglada. Pytanie mam tylko takie czy mialo isc w fotoreal czy stylizowane? pozdrawiam
zio_mal Napisano 20 Sierpień 2012 Napisano 20 Sierpień 2012 kawal swietnej roboty wykonaliscie:) klimacik niesamowity.
MaciekGliwa Napisano 20 Sierpień 2012 Napisano 20 Sierpień 2012 (edytowane) Fajne! Sporo ciekawych projektow trzaskacie i rozwijacie sie w bardzo szybkim tempie, nic tylko pogratulowac. Jesli mialbym sie przyczepiac to pewnie bym sie przyczepil do animacji, ktora miejscami moglaby byc lepsza, ale jako calosc film sie calkiem dobrze broni i pewnie mieliscie krotki deadline, wiec nie bede sie wcinac z uwagami na jej temat. Pozdrawiam! Maciek Edytowane 20 Sierpień 2012 przez MaciekGliwa
Traitor Napisano 21 Sierpień 2012 Napisano 21 Sierpień 2012 (edytowane) Fajne, solidne. Szkoda tylko, ze nie ma bardziej zdecydowanego motion blura. Najbardziej sie prosi o niego w ujeciu z gruszka. Edytowane 21 Sierpień 2012 przez Traitor
Qbikster Napisano 22 Sierpień 2012 Autor Napisano 22 Sierpień 2012 Witam. Dzięki za pozytywne komentarze - tak w skrócie bo padam na pysk a jutro pewnie zapomnę odpisać:) >slowmotion - obraz miał mieć filmowy wygląd, całość miała mieć i ma mieć ( bo pracujemy nad trailerem ) pewną stylizację >MaciekGliwa - tutaj akurat się zgodzę, ale animacja zeszła na dalszy plan - chcieliśmy głównie zagrać obrazem - postaramy się nadrobić animacyjnie w kontynuacji - mamy nagrane sekwencje walki mocapowe więc powinno być git:) >Traitor - w przypadku gruszki robiliśmy testy z motion blurem, ale jakoś spadała dynamika i grucha nadmiernie się rozmywała nawet przay malych wartościach. Brak MB dziwnym trafem dodał dynamiki :) pozdrawiam
floo Napisano 22 Sierpień 2012 Napisano 22 Sierpień 2012 Teaser wygląda bardzo dobrze. Jako fan boksu chętnie bym zobaczył tarczowanie z dobrą techniką w trailerze, a jak będzie walka to tym lepiej. Qbikster skąd czerpiecie pomysły? Braliście jakieś wzorce z filmowych trailerów? Animacje faktycznie można podciągnąć wyżej, zabrakło mi ekspresji na twarzy w momencie gdy jest pokazana buźka(lekko skacze brew-to chyba mały error się wkradł). Jest z pewnością apetyt i chęć na zobaczenie trailera. Pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi