indian Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 (edytowane) Hej, ostatnio dziubałem takie coś, trochę się przy tym nauczyłem i takie tam. [POPRAWKI] Linki do starych wersji: 1#hi-res 2#hi-res salut. Edytowane 26 Sierpień 2012 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Eee... to dziecko ma stanik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2012 nie [10 znaków] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 to "dziecko" wyglada freaking scary O,o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Woo balbym sie takiego dzieciaka. Z twarza na moj gust jest wszystko zle :( Ale jak zaslaniam glowe kartka by jej nie widziec to wyglada bardzo dobrze :) oczywiscie jak wyobraze sobie ze tego kantu na koszuli nie ma (jak kolega napisal wyzej wyglada jakby dziecko mialo stanik). Freaky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozo Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Tak jak poprzednicy - poza głową jest super - zmontowałeś te kończynki z jakiś zdjęć? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobrotek Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Z twarza na moj gust jest wszystko zle :( Worek na głowę i za ojczyznę! :P Indian - O ile mebelki to Twoja domena, tutaj coś z modelowaniem poszło nie tak. Pierwsze spojrzenie - WTF?! To dziecko czy dorosły karzeł? Poza głową, coś mi w stopach nie pasuje. Mam wrażenie, że jest nie pasuje do wieku dziewczynki (bezpieczniej byłoby napisać - postaci). Anyway, lecisz dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2012 ant-3d co jest złego z twarzą, nic nie zarzucam tylko pytam, co anatomicznie jest nie tak :) to raczej nie koszula tylko jakaś sukienka, z mojego punktu wygląda bardziej jak worek, ale wygląda w miarę jak zdjęcie na którym się wzorowałem, prawdopodobnie przesadziłem trochę z tym wcięciem , za mocne i teraz wygląda jakby miała stanik. Mozo wszystko jest ze zdjęć, nawet główka o.O :) Dobrotek no jak widać postacie to nie jest moja najlepsza strona, ale staram się i lece dalej :) dorzucam kilka screenów z viewportu salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Wydaje mi się, że to trochę wina samego renderu, nie dodaje ani stylizmu ani realności taki plastik i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Twarz w viewporcie wygląda dużo lepiej, nie wydaje się taka napompowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2012 no i tu moje pytanie, czemu na renderze tak nie wygląda, może coś zepsułem ze światłami, czy coś, czego może być wina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Za gesta siatka, za wiele nie widac z viewp, a po diffie tez nie ma co oceniac. wydaje sie poprostu zle wymodelowa glowa, Ogolnie nie jest zle gdyby nie ta glowa i wlosy:) Wlosy w czym robiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2012 ornatrix [10 znaków] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 wystarcza proporcje i bedzie dobrze, pozwole sobie: Uploaded with ImageShack.us 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Fakt o wiele lepiej ale SSS nadal plastikowy ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Jest potencjal w tym ja bym to jeszcze poprawil bo szkoda pracki , poszedlbym za poprawkami plastiego i dodatkowo popracowalbym jeszcze nad oczami, wlosy tez mi nie leza ale to juz pewnie kwestia gustu :) PS: Jaki masz monitor? U mnie calosc strasznie jasna jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2012 (edytowane) plasti dzięki wielkie że chciało Ci się z tym pomęczyć :) rep+ legomir no już nic speclajnego z tym nie zrobię, przy następnej postaci, czy tam potworze postaram się bardziej z tym SSS, bo fakt, nie wygląda to najlepiej. rep+ odnetniN na chwilkę do tego przysiadłem i porobiłem kilka poprawek, prawie nie widocznych ale zawsze coś tam... co do oczek to wiem, słabo, włosy tak samo jak znajdę kiedyś moment czasu to do tego przysiądę. rep+ Monitor: LG FLATRON IPS235 & LG FLATRON W2242T & wbudowany do lapka MSI GE600. salut. Edytowane 25 Sierpień 2012 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odnetniN Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Wlasnie chyba musze zakupic IPS'a bo widze ze coraz wiecej osob z niego korzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Do oczów mozna podlinkować osobne światło, żeby mieć lepszą kontrole nad nimi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 26 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2012 podlinkowałem 3 światła, jedno spheralne i dwa vray plane'y ;) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 strój bardzo fajny chodż można powiedzieć, że sporo traci na detalu na finalnym renderze. Oglądałem twoje portfolio i powiem ci że naprawdę fajne modele masz teraz tylko przydałoby się je jakoś wyrenderować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi