Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej,

ostatnio dziubałem takie coś, trochę się przy tym nauczyłem i takie tam.

[POPRAWKI]

Gntxr.jpg

Linki do starych wersji:

1#hi-res

2#hi-res

salut.

Edytowane przez indian

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Woo balbym sie takiego dzieciaka. Z twarza na moj gust jest wszystko zle :( Ale jak zaslaniam glowe kartka by jej nie widziec to wyglada bardzo dobrze :) oczywiscie jak wyobraze sobie ze tego kantu na koszuli nie ma (jak kolega napisal wyzej wyglada jakby dziecko mialo stanik). Freaky

Napisano

Tak jak poprzednicy - poza głową jest super - zmontowałeś te kończynki z jakiś zdjęć? :)

Napisano
Z twarza na moj gust jest wszystko zle :(

Worek na głowę i za ojczyznę! :P

Indian - O ile mebelki to Twoja domena, tutaj coś z modelowaniem poszło nie tak. Pierwsze spojrzenie - WTF?! To dziecko czy dorosły karzeł? Poza głową, coś mi w stopach nie pasuje. Mam wrażenie, że jest nie pasuje do wieku dziewczynki (bezpieczniej byłoby napisać - postaci).

Anyway, lecisz dalej ;)

Napisano
  • Autor

ant-3d co jest złego z twarzą, nic nie zarzucam tylko pytam, co anatomicznie jest nie tak :)

to raczej nie koszula tylko jakaś sukienka, z mojego punktu wygląda bardziej jak worek, ale wygląda w miarę jak zdjęcie na którym się wzorowałem, prawdopodobnie przesadziłem trochę z tym wcięciem , za mocne i teraz wygląda jakby miała stanik.

Mozo wszystko jest ze zdjęć, nawet główka o.O :)

Dobrotek no jak widać postacie to nie jest moja najlepsza strona, ale staram się i lece dalej :)

dorzucam kilka screenów z viewportu

yJbpa.png

aWXvW.png

salut.

Napisano

Wydaje mi się, że to trochę wina samego renderu, nie dodaje ani stylizmu ani realności taki plastik i tyle

Napisano
  • Autor

no i tu moje pytanie, czemu na renderze tak nie wygląda, może coś zepsułem ze światłami, czy coś, czego może być wina?

Napisano

Za gesta siatka, za wiele nie widac z viewp, a po diffie tez nie ma co oceniac. wydaje sie poprostu zle wymodelowa glowa, Ogolnie nie jest zle gdyby nie ta glowa i wlosy:)

Wlosy w czym robiles?

Napisano

Jest potencjal w tym ja bym to jeszcze poprawil bo szkoda pracki , poszedlbym za poprawkami plastiego i dodatkowo popracowalbym jeszcze nad oczami, wlosy tez mi nie leza ale to juz pewnie kwestia gustu :)

PS: Jaki masz monitor? U mnie calosc strasznie jasna jest.

Napisano
  • Autor

plasti dzięki wielkie że chciało Ci się z tym pomęczyć :) rep+

legomir no już nic speclajnego z tym nie zrobię, przy następnej postaci, czy tam potworze postaram się bardziej z tym SSS, bo fakt, nie wygląda to najlepiej. rep+

odnetniN na chwilkę do tego przysiadłem i porobiłem kilka poprawek, prawie nie widocznych ale zawsze coś tam... co do oczek to wiem, słabo, włosy tak samo jak znajdę kiedyś moment czasu to do tego przysiądę. rep+

• Monitor: LG FLATRON IPS235 & LG FLATRON W2242T & wbudowany do lapka MSI GE600.

YGE6v.jpg

salut.

Edytowane przez indian

Napisano

Do oczów mozna podlinkować osobne światło, żeby mieć lepszą kontrole nad nimi ;)

Napisano
  • Autor

podlinkowałem 3 światła, jedno spheralne i dwa vray plane'y ;)

salut.

Napisano

strój bardzo fajny chodż można powiedzieć, że sporo traci na detalu na finalnym renderze. Oglądałem twoje portfolio i powiem ci że naprawdę fajne modele masz teraz tylko przydałoby się je jakoś wyrenderować.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.