Gość ptysska Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Witam Potrzebuje pomocy w przerobieniu pojazdu szynowego w pojazd jeżdzący na kółkach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 (edytowane) Spam - mysle, ze powinien byc usuniety. Edytowane 26 Sierpień 2012 przez Traitor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 skasuj tory, pojazdy szynowe tez maja kolka, moze pojedzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Ale o co chodzi i w wątku i z tą cenzurą. Nie widze tutaj żadnej aktywności moderatorów, edycji postów, usuniętych postów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Sporo postów zniknęło, głównie sarkastycznych i złośliwych. Nie wiem czy to któryś z modów usunął czy sami userzy to zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Nie zniknalo - Sa w innym wątku ktory ma ta sama tresc - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=85118 Ktos sobie ewidentnie jaja robi zakladajac ten wątek co rusz, i nie odpowiadajac dokladnie o co mu chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Zatem sorki :) zmyliła mnie nazwa wątku, treść oraz Twój post pod pierwszym postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Bo to typowy spam. Powinien byc skasowany. Moderatorem jednak nie jestem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Traitor na moderatora ;) W sumie racja, obydwa wątki do kasacji bo nie służą niczemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3RO Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Wątek zdublowany przez autora, myślałem że to ten sam z wczoraj z pousuwanymi postami. Wczoraj autor potrzebował pojazdu szynowego na "kołkach" dzisiaj już potrzebuje na "kółkach". Temat całkowicie niesprecyzowany, więc nie dziwne że spotkał się z sarkazmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Pociągi na kołki a kobiety na traktory :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi