Napisano 26 Sierpień 201212 l Witam Potrzebuje pomocy w przerobieniu pojazdu szynowego w pojazd jeżdzący na kółkach .
Napisano 26 Sierpień 201212 l Spam - mysle, ze powinien byc usuniety. Edytowane 26 Sierpień 201212 l przez Traitor
Napisano 26 Sierpień 201212 l Ale o co chodzi i w wątku i z tą cenzurą. Nie widze tutaj żadnej aktywności moderatorów, edycji postów, usuniętych postów?
Napisano 26 Sierpień 201212 l Sporo postów zniknęło, głównie sarkastycznych i złośliwych. Nie wiem czy to któryś z modów usunął czy sami userzy to zrobili.
Napisano 26 Sierpień 201212 l Nie zniknalo - Sa w innym wątku ktory ma ta sama tresc - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=85118 Ktos sobie ewidentnie jaja robi zakladajac ten wątek co rusz, i nie odpowiadajac dokladnie o co mu chodzi.
Napisano 26 Sierpień 201212 l Zatem sorki :) zmyliła mnie nazwa wątku, treść oraz Twój post pod pierwszym postem.
Napisano 26 Sierpień 201212 l Bo to typowy spam. Powinien byc skasowany. Moderatorem jednak nie jestem:)
Napisano 26 Sierpień 201212 l Traitor na moderatora ;) W sumie racja, obydwa wątki do kasacji bo nie służą niczemu.
Napisano 26 Sierpień 201212 l Wątek zdublowany przez autora, myślałem że to ten sam z wczoraj z pousuwanymi postami. Wczoraj autor potrzebował pojazdu szynowego na "kołkach" dzisiaj już potrzebuje na "kółkach". Temat całkowicie niesprecyzowany, więc nie dziwne że spotkał się z sarkazmem.