Napisano 7 Sierpie艅 200420 l Tu mnie jeszcze nie bylo :) wiec postanowilem pokazac kilka szkicow zza dawnych lat szkoly sredniej. Wybaczcie beznadziejna jakosc ale niestety format uniemozliwil zeskanowanie wiec trzeba bylo pstryknac zdjecia. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽
Napisano 8 Sierpie艅 200420 l Archangel, 50x70 da sie skanowac tylko trzeba wykazac nieco samozaparcia:) Co do prac - na kilometr od nich leci kursem przygotowawczym na architekture, poznaje maniere ktora jest wpajana kolejnym rocznikom:) Wszytkie obiekty wygladaj膮 jakby by艂y wykonane z tektury i oswietlone z niewiadomo-jakiej strony, brakuje detalu i r贸znorodnosci w zape艂nianiu kartki kreseczkami. Co do 4 od g贸ry pracy - stempel stemplem, uproszczenie uproszczeniem ale ska艂y wygl膮dajace jak sen szalonego tw贸rcy origami do mnie nie przemawiaj膮:P Nie jest 藕le ale to co pokazales jest do艣c przeci臋tne, masz ju偶 podsatwy przesta艅 klepa膰 schematy i poobserwuj otoczenie. PS: M贸g艂by艣 wrzuci膰 co艣 swiezszego?:)
Napisano 8 Sierpie艅 200420 l Autor dzieki ikim za uwagi :) Nie pomyliles sie :> Co do pracek to rzeczywiscie sa w pewnym sensie schematyczne i niepowtarzalne choc powiem szcerz ze taki styl odpowiada moim 3d upodobaniom. Nie rysuje juz od dosc dawna bo niestety z czasem lipa a to wrzucilem tak jako ciekawostke co te Archangel w przeszlosci wyprawial :D moze dorobie sie kiedys tabletu to cos powalcze. Jak znjde cos bardziej na czasie (albo stworze :) ) to zapodam
Napisano 2 Wrzesie艅 200420 l Fajne szkice "zapodale艣". Nie jestem wielkim specjalist膮 ( tak jak np. Ikim), ale mi si臋 podobaj膮. Napawd臋 ciekawa kreska i prace. Lubi臋 takie ala "concept art'y". ;) Mo偶esz co艣 wi臋cej powiedzie膰, apropo celu tych szkic贸w ?? Przygotowanie do szko艂y, albo "ju偶" do szko艂y ?? 聽 PS. Zastanawiam si臋, dlaczego ja ich wcze艣niej nie widzia艂em ?? :D 聽 Pozdr
Napisano 2 Wrzesie艅 200420 l Zgadzam si臋 wpe艂ni z ikim, je艣li to na architektur臋 to przy艂o偶y艂bym si臋 do perspektywy bo miejscami wr臋cz le偶y.Wszechobecne linie konstrukcyjne burz膮 jednak odbi贸r na tym etapie nie powinno by膰 ich wida膰, albo przynajmnije nie tak wiele. :D
Napisano 4 Wrzesie艅 200420 l W艂a艣nie te linie dodaj膮 "tego czego艣" tym rysunkom...to takie concept art'y :) 聽 Pozdr
Napisano 4 Wrzesie艅 200420 l Nie m贸wi臋 偶e niedodaj膮, m贸wi臋 偶e dodaj膮 za wiele.Jest ich tam za du偶o jak na to stadium. Owszem jak zaczynasz rysowa膰 bardziej pod k膮tem rysunku na arch to taki pocz膮tek jet dobry :D, lecz, podkre艣lam to moje zdanie, im rysunek bardziej sko艅czony tym linii powinno by膰 mnie, cho膰 znikn膮膰 za艂kowicie te偶 nie powinny :D A w tym przypadku zdominowa艂y ca艂o艣膰.
Napisano 4 Wrzesie艅 200420 l A mo偶e tak chcia艂 autor ?? Sztuka jest dziedzin膮 gdzie wszelkie zabiegi s膮 dozwolone... Ot taka abstrakcja. 聽 Oczywi艣cie masz racj臋, ale nie s膮dz臋, 偶e to a偶 tak bardzo azi w oczy. Ja wla艣nie lubi臋 ogl膮da膰 co艣 takiego...:) 聽 Pozdr
Napisano 4 Wrzesie艅 200420 l nawet ok, tylko dlaczego one takie popisane i niektore linie pomocnicze s膮 zakreslane bez przyczyny, mialo to dodac artyzmu ?? :P
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto