Skocz do zawartości

Szkice

Archangel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Archangel, 50x70 da sie skanowac tylko trzeba wykazac nieco samozaparcia:)

Co do prac - na kilometr od nich leci kursem przygotowawczym na architekture, poznaje maniere ktora jest wpajana kolejnym rocznikom:)

Wszytkie obiekty wygladają jakby były wykonane z tektury i oswietlone z niewiadomo-jakiej strony, brakuje detalu i róznorodnosci w zapełnianiu kartki kreseczkami. Co do 4 od góry pracy - stempel stemplem, uproszczenie uproszczeniem ale skały wyglądajace jak sen szalonego twórcy origami do mnie nie przemawiają:P

Nie jest źle ale to co pokazales jest dośc przeciętne, masz już podsatwy przestań klepać schematy i poobserwuj otoczenie.

PS: Mógłbyś wrzucić coś swiezszego?:)

dzieki ikim za uwagi :) Nie pomyliles sie :> Co do pracek to rzeczywiscie sa w pewnym sensie schematyczne i niepowtarzalne choc powiem szcerz ze taki styl odpowiada moim 3d upodobaniom. Nie rysuje juz od dosc dawna bo niestety z czasem lipa a to wrzucilem tak jako ciekawostke co te Archangel w przeszlosci wyprawial :D moze dorobie sie kiedys tabletu to cos powalcze. Jak znjde cos bardziej na czasie (albo stworze :) ) to zapodam

Fajne szkice "zapodaleś". Nie jestem wielkim specjalistą ( tak jak np. Ikim), ale mi się podobają. Napawdę ciekawa kreska i prace. Lubię takie ala "concept art'y". ;)

Możesz coś więcej powiedzieć, apropo celu tych szkiców ?? Przygotowanie do szkoły, albo "już" do szkoły ??

PS. Zastanawiam się, dlaczego ja ich wcześniej nie widziałem ?? :D

Pozdr

Zgadzam się wpełni z ikim, jeśli to na architekturę to przyłożyłbym się do perspektywy bo miejscami wręcz leży.Wszechobecne linie konstrukcyjne burzą jednak odbiór na tym etapie nie powinno być ich widać, albo przynajmnije nie tak wiele. :D

Nie mówię że niedodają, mówię że dodają za wiele.Jest ich tam za dużo jak na to stadium. Owszem jak zaczynasz rysować bardziej pod kątem rysunku na arch to taki początek jet dobry :D, lecz, podkreślam to moje zdanie, im rysunek bardziej skończony tym linii powinno być mnie, choć zniknąć załkowicie też nie powinny :D A w tym przypadku zdominowały całość.

A może tak chciał autor ?? Sztuka jest dziedziną gdzie wszelkie zabiegi są dozwolone...

Ot taka abstrakcja.

Oczywiście masz rację, ale nie sądzę, że to aż tak bardzo azi w oczy. Ja wlaśnie lubię oglądać coś takiego...:)

Pozdr