Napisano 18 Wrzesień 201212 l Witam Panowie i Panie, bardzo prosze, jesli ktos ma mozliwosc, o skonwertowanie zalaczonego pliku .ai do dwg albo nie wiem do czego tam mozna, w kazdym razie do czegos co max wciagnie jako spliny, badz oczywiscie sama scene w max2009/2011. Max niby importuje .ai ale tego pliku nie chce mi wciagnac, moze komus z was sie uda? Jesli ktos ewentualnie bedzie tak dobry i pomoże to prosze o wysylke na [email protected] badz wrzucenie tutaj w odpowiedzi. logo_ai.zip
Napisano 18 Wrzesień 201212 l Spróbuj XnView zaimportować i ponownie wyeksportować do .ai Może plik jest uszkodzony lub w jakieś starszej wersji PS. http://www.gamexe.net/3d/illustrator-paths-in-3d-studio-max/
Napisano 18 Wrzesień 201212 l Autor dorzucam jeszcze .cdr tego pliku bo .ai jest chyba jednak skopany please help? logo_corel_[wektorowe].zip
Napisano 18 Wrzesień 201212 l zeby max mogl to otworzyc musisz zapisac w formaci starszej wersji AI (chyba v7)
Napisano 18 Wrzesień 201212 l Autor problem w tym ze nie mam illustratora:) a photoshop nie otwiera tego pierwszego pliku jak ktos ma corela to prosze o konwersje tego drugiego pliku
Napisano 18 Wrzesień 201212 l sorry ja właśnie odinstalowałem illustratora na obu kompach bo ściągam Cloud więc Ci nie pomogę. Flash nie wciąga bo to cmyk, photoshop niczego nie pokazuje, wiec ktos zapomniał się zmieścić w obszarze roboczym :)