Napisano 1 Październik 201212 l 29 października w Warszawie odbędzie się ogólnopolskie Forum Autodesk 2012 – Wyznaczaj Kierunki. To największa impreza, która zgromadzi wszystkich zainteresowanych rozwiązaniami Autodesk – architektów, konstruktorów, inżynierów, projektantów związanych z różnymi sektorami przemysłu, a także grafików i twórców animacji. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2591
Napisano 3 Październik 201212 l O! zajefajnie. Nawet swego przyciężkawego d... nie muszę z roboty ruszać :)
Napisano 27 Październik 201212 l przeciez rejestracja zamknieta wiec jak tam chcecie wejsc. Troche za pozno te newsy na stronie sie pojawiaja.
Napisano 27 Październik 201212 l Autor Sebazx6r: News był już dawno zamieszczony. Teraz tylko go wyjąłem wyżej, aby przypomnieć o imprezie. Myślę, że i tak będzie możliwość wejścia i rejestracja na miejscu. Wątpie, aby kogoś nie wpuścili.
Napisano 28 Październik 201212 l aaa to slepy jestem. Idzie ktos na ze tak powiem przypal? chetnie sie spikne... Moze sie uda wejsc.
Napisano 29 Październik 201212 l Bardzo fajne prezentacje: BadiBadi z making of "Gry" i 3DE na temat pipeline'u w nowym serialu animowanym. Dla tych dwóch wystąpień warto było wstać zza komputera ;)