Napisano 11 Wrzesień 20168 l Autor Hej, dorzucam tutaj jeszcze daily skecze. W niedzielę będzie kolejna paczka, ale tym razem akwarelki :>
Napisano 18 Wrzesień 20168 l Autor Dzięki panowie :) kręci się dalej, jest znacznie ciężej niż się spodziewałem. Póki co akwarelki to abstrakcja dla mnie, ale nic... pobawimy się*i zobaczymy co z tego wyjdzie:P
Napisano 21 Wrzesień 20168 l Fajne. Nie ma się czego czepić. Widać, gdzie to wszystko idzie, czyli w dobrym kierunku. Akwarelki też spoko. Czekam na więcej :)
Napisano 12 Grudzień 20168 l Autor heej niestety eksperyment z motylem malującym codziennie swoją kuchnię nie wypalił:/ zamiast tego wrzucam ilustrację*i kilka inktoberów
Napisano 13 Grudzień 20168 l Ciekawa i różnorodna teczka. Myślę, że zbyt krytycznie podszedłeś do swoich akwareli, to trudne medium szczególnie na początku. Nawiasem mówiąc to fajne widoki masz widoki z okna.
Napisano 29 Grudzień 20168 l Autor a nie podchodziłem krytycznie, po prostu nie udało mi się codziennie tego robić :d dzięki za miłe słowo:)