motyl Napisano 28 Kwiecień 2016 Autor Napisano 28 Kwiecień 2016 telthona wielkie dzięki za porady:) pierwsza porcja.
motyl Napisano 11 Wrzesień 2016 Autor Napisano 11 Wrzesień 2016 Hej, dorzucam tutaj jeszcze daily skecze. W niedzielę będzie kolejna paczka, ale tym razem akwarelki :>
Paweł Kaczmarczyk Napisano 11 Wrzesień 2016 Napisano 11 Wrzesień 2016 Świetnie się dzieje w tej teczce :)
motyl Napisano 18 Wrzesień 2016 Autor Napisano 18 Wrzesień 2016 Dzięki panowie :) kręci się dalej, jest znacznie ciężej niż się spodziewałem. Póki co akwarelki to abstrakcja dla mnie, ale nic... pobawimy się*i zobaczymy co z tego wyjdzie:P
noitako Napisano 21 Wrzesień 2016 Napisano 21 Wrzesień 2016 Fajne. Nie ma się czego czepić. Widać, gdzie to wszystko idzie, czyli w dobrym kierunku. Akwarelki też spoko. Czekam na więcej :)
motyl Napisano 12 Grudzień 2016 Autor Napisano 12 Grudzień 2016 heej niestety eksperyment z motylem malującym codziennie swoją kuchnię nie wypalił:/ zamiast tego wrzucam ilustrację*i kilka inktoberów
wajktor Napisano 13 Grudzień 2016 Napisano 13 Grudzień 2016 Ciekawa i różnorodna teczka. Myślę, że zbyt krytycznie podszedłeś do swoich akwareli, to trudne medium szczególnie na początku. Nawiasem mówiąc to fajne widoki masz widoki z okna.
motyl Napisano 29 Grudzień 2016 Autor Napisano 29 Grudzień 2016 a nie podchodziłem krytycznie, po prostu nie udało mi się codziennie tego robić :d dzięki za miłe słowo:)
Rekomendowane odpowiedzi