adek Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 W internecie pojawił się zwiastun trzeciej części przygód Tony'ego Starka "Iron Man 3". Film w kinach zobaczymy w maju 2013 roku. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2637
thecrev Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 Nie wiem oco chodzi ale wygląda to nade interesująco
beny Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 Straszne są takie filmy.... Ja tam się ich nie boję ... co więcej - nawet je lubię :D zwłaszcza ujęcia w stylu rozwalonego apartamentu za kilkaset milionów USD :)
plasti Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 ten nowy siut juz na maxa przebajerowany, nie podoba mi sie.... co do fabuly to bardzo ciekawe
n-pigeon Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 @plasti Coś czuje, że on fabularnie taki przebajerowany i kapiący złotem, by pokazać ego starka przed i po skopaniu mu tyłka. Jak zmądrzeje to pewnie przywdzieje dawną czerwień na finałową walkę :)
plasti Napisano 23 Październik 2012 Napisano 23 Październik 2012 @n-pigeon ciekawa interpretacja :)))
ultrakaka Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 @n-pigeon obyś miał rację,a ujęcie z apartamentem to kosmos.
Gość tomi92 Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 Chce zwrócić uwage że określenie "przebajerowany" to błąd. Zbroje w filmie, czy poprzednich produkcjach to nie fantazja reżysera, czy scenarzystów lecz autentyczne pomysły z komiksów "Iron Man". W pierwszej części oglądaliśmy zbroje "Mark I", "Mark II", "Mark III", "Mark IV". W drugiej części oglądaliśmy "War Machine" oraz "Mark V". Po zwiastunie 3 części wnioskuje że oglądniemy "Patriot Armor". Zbroje jak i przeciwnicy, a nawet poniekąd scenariusz to dzieło komiksów. Może kiedyś zobaczymy zbroje "Hulk Buster", najpotężniejszą zbroje, ale to chyba w "Avengers" ;P
Rekomendowane odpowiedzi