Napisano 29 Październik 201212 l dostałem takie info ze bardzo dawno nic tu nie wrzucałem , wiec wrzucam pozd Amok
Napisano 29 Październik 201212 l Bardzo fajny model i shader. To czysty sculpt czy skanowałeś? Prezentacja średnio mi podchodzi, ale i tak dobra robota!
Napisano 29 Październik 201212 l Autor Lucek napisał: Bardzo fajny model i shader. To czysty sculpt czy skanowałeś? Prezentacja średnio mi podchodzi, ale i tak dobra robota! głownie zabawa z Zbrush, do tego masa zdjęć to referencji i textur. Render vray
Napisano 29 Październik 201212 l Miałem o to samo spytać. Dalej w branży działasz czy to hobbystycznie? Materiały jedynie nie wyglądają najlepiej (skóra) przy powiększeniu. Ale przy pomniejszonych obrazach całkiem realistycznie.
Napisano 29 Październik 201212 l Autor działam działam , bardziej aktywnie niż kiedyś oprócz 3D , robię inne rzeczy takie jak video instalacje ogólnie pozdrowienia dla weteranów :)
Napisano 29 Październik 201212 l niechcialbym podwazac twych slow, ale na moje skromne amatorskie oko, to to jest skan z prawdziwego zdarzenia, ladnie obrobiony w zbrushu, szczegolnie widac po oczach i laczeniu karku z kolnierzem koszuli :)))) ale i tak bardzo dobra robota !! pozdro
Napisano 29 Październik 201212 l Oczy są chyba razem z modelem zamiast osobno, i są za mocno rozmazane. Textura skóry bardzo dobra i shader też, światło w niektórych ujęciach przyjemne (w drugim i ostatnim mi się mniej podoba). Co do modelu nie jestem pewna czy dorównuje swojej teksturze bo tak trochę rozmazany w strategicznych miejscach....
Napisano 29 Październik 201212 l Autor Ania napisał: Oczy są chyba razem z modelem zamiast osobno, i są za mocno rozmazane. Textura skóry bardzo dobra i shader też, światło w niektórych ujęciach przyjemne (w drugim i ostatnim mi się mniej podoba). Co do modelu nie jestem pewna czy dorównuje swojej teksturze bo tak trochę rozmazany w strategicznych miejscach.... fakt wygląda to dziwnie , ale to przez kompresje jest bardzo duża tak aby plik zmiescił się w 128 kb ograniczenia załączników moje oryginały są bardziej wyraziste
Napisano 29 Październik 201212 l Amok napisał: fakt wygląda to dziwnie , ale to przez kompresje jest bardzo duża tak aby plik zmiescił się w 128 kb ograniczenia załączników moje oryginały są bardziej wyraziste To prosimy wrzuć na imageshack/photosbucket czy coś innego i pokaż:)
Napisano 30 Październik 201212 l na renderingu sie nie znam to powiem tylko że oczy są poklejone z powiekami .. taksamo jak górna cześć uszu ..mało zarysowana
Napisano 9 Listopad 201212 l Podoba mi sie to od strony shader-testu, fajny shader i wplyw swiatla HDRI (model wyglada jak dobry 123catch, jesli modelowales recznie to wysoki masz skill w wyczuciu formy :D) Pozdrawiam