Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano
Bardzo fajny model i shader. To czysty sculpt czy skanowałeś? Prezentacja średnio mi podchodzi, ale i tak dobra robota!

głownie zabawa z Zbrush, do tego masa zdjęć to referencji i textur.

Render vray

Napisano

Miałem o to samo spytać. Dalej w branży działasz czy to hobbystycznie? Materiały jedynie nie wyglądają najlepiej (skóra) przy powiększeniu. Ale przy pomniejszonych obrazach całkiem realistycznie.

Napisano

działam działam , bardziej aktywnie niż kiedyś oprócz 3D , robię inne rzeczy

takie jak video instalacje

ogólnie pozdrowienia dla weteranów :)

Napisano

niechcialbym podwazac twych slow, ale na moje skromne amatorskie oko, to to jest skan z prawdziwego zdarzenia, ladnie obrobiony w zbrushu, szczegolnie widac po oczach i laczeniu karku z kolnierzem koszuli :))))

ale i tak bardzo dobra robota !!

pozdro

Napisano

Oczy są chyba razem z modelem zamiast osobno, i są za mocno rozmazane.

Textura skóry bardzo dobra i shader też, światło w niektórych ujęciach przyjemne (w drugim i ostatnim mi się mniej podoba).

Co do modelu nie jestem pewna czy dorównuje swojej teksturze bo tak trochę rozmazany w strategicznych miejscach....

Napisano
Oczy są chyba razem z modelem zamiast osobno, i są za mocno rozmazane.

Textura skóry bardzo dobra i shader też, światło w niektórych ujęciach przyjemne (w drugim i ostatnim mi się mniej podoba).

Co do modelu nie jestem pewna czy dorównuje swojej teksturze bo tak trochę rozmazany w strategicznych miejscach....

fakt wygląda to dziwnie , ale to przez kompresje jest bardzo duża tak aby plik zmiescił się w 128 kb ograniczenia załączników

moje oryginały są bardziej wyraziste

Napisano
fakt wygląda to dziwnie , ale to przez kompresje jest bardzo duża tak aby plik zmiescił się w 128 kb ograniczenia załączników

moje oryginały są bardziej wyraziste

To prosimy wrzuć na imageshack/photosbucket czy coś innego i pokaż:)

Napisano

Podoba mi sie to od strony shader-testu, fajny shader i wplyw swiatla HDRI (model wyglada jak dobry 123catch, jesli modelowales recznie to wysoki masz skill w wyczuciu formy :D)

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności